Radiokanavan Sandstorm-tempaus pakotti itse Darudenkin kommentoimaan: "Olette te j*malauta hulluja!"

8:45
Daruden haastattelu Huomenta Suomessa koskien Euroviisuja.

Darude otti yllättäen kantaa hittibiisiään koskevaan keskusteluun Facebookissa.

Daruden Sandstorm-kappale täyttää 20 vuotta tänä syksynä. Juhlapäivän kunniaksi suomalainen radiokanava ilmoitti soittavansa kokonaisen vuorokauden ajan hittikappaletta – ja uutinen sai aikaan keskustelua, johon lopulta jopa itse artisti osallistui.

– Tänä syksynä tulee kuluneeksi 20 vuotta Darude-klassikon julkaisusta. HitMix kunnioittaa tätä suomalaisen musiikin kivijalkaa soittamalla perjantaina 15.11. vuorokauden ajan vain ja ainoastaan Sandstormia. Hullua, järjetöntä ja parasta! radiokanavan tuoreessa päivityksessä todetaan.

Uutisen kommenttikentässä käytiin kiivasta keskustelua aiheesta. Lopulta itse artistikin kommentoi uutista.

– Olette te jumalauta hulluja! Darude kommentoi aiheesta tehtyä päivitystä Facebookissa.

Daruden eli Ville Virtasen ura ponnahti valtavaan menestykseen 20 vuotta sitten, kun muusikko julkaisi Sandstrom-kappaleen. “Syntymäpäivän” kunniaksi HitMix-radiokanava soittaa perjantaina 15. marraskuuta vuorokauden ajan ainoastaan Sandstormia.

– Uskomme, että tämä on juuri oikea tapa kunnioittaa Sandstormin huikeaa voittokulkua, HitMixin ohjelmapäällikkö Satu Risteli kommentoi kanavan älytöntä tempausta.


Vuosien aikana hittikappaletta on striimattu eri palveluissa niin Suomessa kuin ulkomailla yli 350 miljoonaa kertaa. Kappale on myynyt platinaa Suomessa ja Englannissa ja kultaa Yhdysvalloissa, Saksassa sekä Ruotsissa.

– Olen analysoinut Sandstormin menestystä varmaan miljoonia kertoja yksikseni sekä kollegoiden ja ystävien kanssa pääsemättä mihinkään tyhjentävään ratkaisuun, mutta yksi asia on selvä: jokin siinä resonoi niin monissa ihmisissä, Darude sanoo radiokanavan tiedotteessa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja