Radiojuontaja-Alexander saapuu Love Islandille: "Olen tapaillut ihmisiä, joiden persoona ei ole ollut kaunis"

Love Island -villaan saapuva Alexander on 31-vuotias radiojuontaja Helsingistä. Erityisesti häntä kiinnostaa Alexina.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Alexander

MTV.fin haastattelussa Alexander kertoo, että tulee helposti toimeen uusien ihmisten kanssa. Itseään hän kuvailee vilkkaaksi, mutta lämpimäksi ihmiseksi. Hän lähtee innokkaasti mukaan uusiin asioihin. Yleensä Alexander on joukon äänekkäin.

– En pysty olemaan pitkiä aikoja paikoillani. Olen myös kunnianhimoinen ja asetan itselleni paljon tavoitteita, joihin olen yleensä päässytkin.

Työkseen NRJ-radiokanavan iltapäivää juontava Alexander kertoo, että etsii vierelleen naista, joka olisi yhtä aktiivinen ja määrätietoinen kuin hän itse. Kunnianhimoa ja huumorintajua tule löytyä. Erityisen kiinnostunut hän on Alexinasta, koska hänestä välittyy hyvä energia. 

– Minut sytyttää ihminen joka heittäytyy ja tykkää tehdä asioita. Nainen, joka pystyy kuuntelemaan, mutta myös kertomaan.

Persoona merkitsee enemmän kuin ulkonäkö

Sinkkuna kahden ja puolen vuoden ajan viihtynyt Alexander kertoo, ettei viehäty itsensä vastakohdasta.

– Minä ja elämään rutinoitunut ihminen emme sopisi yhteen. Tykkään rikkoa rutiineja. Elämässäni on ollut ihmisiä, joiden kanssa olen ollut tosi samanlainen ja heidän kanssaan on klikannut parhaiten, hän pohdiskelee.

Alexander kertoo, että pitkässä juoksussa persoonalla on enemmän väliä kuin ulkonäöllä. Hänen mukaansa maailman kauneimmasta naisesta tulee jossain vaiheessa arkipäivää.

–  Olen tapaillut ihmisiä, jotka ovat olleet todella kauniita, mutta heidän persoonansa ei ole ollut kaunis. Se ei pidemmässä juoksussa riitä.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat