Mainos

Radio Helmen sivuille toivotaan kilpailuja

Artistihaastattelut sekä kisat ja kilpailut kiinnostavat sivuston lukijoita. Lähes 13 prosenttia äänestäjistä toivoisi sivuille kuvia viikon miesystävästä!

Radio Helmen sivuston ensimmäisessä kyselyssä tiedustelimme, mitä lukijat haluaisivat sivuille. Ehdottomasti suosituin vaihtoehto oli kisoja ja kilpailuja, joka sai 36,5 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Toisiksi suosituin vaihtoehto oli artistihaastatteluita. Se sai yhteensä 17,6 prosenttia äänistä.

Myös miesystävillä on vientiä, sillä 12,9 prosenttia äänestäjistä toivoisi sivuille miesystävien kuvia. Ehkä miesystävistä täytyy siis koota mieskalenteri? Kohtiin jotain muuta, suora yhteys studioon sekä juoruja julkkiksista tuli kaikkiin kolmeen 9,4 prosenttia. Levyarviot ja -uutiset kiinnostivat vähiten: ne saivat vain 4,7 prosenttia annetuista äänistä. Yhteensä ääniä annettiin 85 kappaletta.

Lukijoiden kommentteja:

Kisoja ja kilpailuja

"Saisi aivoille töitä ja voisi voittaa palkinnonkin." Leena

"Paljon erilaisia kilpailuja eri elämänalueilta." Viettien vallassa

Artistihaastatteluita

"Olisi mukavaa tutustua artisteihin oman ajatusmaailman mukaan. Sen tajuaa paremmin, kun kuulee ihmisen itse puhuvan kuin lehtien jutuista, jotka ovat toimittajien tekemiä ja saattavat vääristää asioita." Tiinukkaliinukka

Jotain muuta

"Noita artistihaastatteluja ja julkkisjuoriuja tulee jo eri tuuteista enemmän kuin ehtii kuuntelemaan. Eikö tämä nyt voisi olla semmoinen kanava, joka ei aliarvioisi naisia vain horoskooppien ja muun hömpän kuluttajiksi. Radio Novan Helmi-tunnilla oli ennen todella hyviä ja kiinnostavia juttuja, mutta niitä en ole nyt vähään aikaan kuullut sieltäkään. Näitä julkkiksia on Suomessa niin vähän, että heidän juttujen kierrättäminen alkaa todella tympiä. Jos rimaa vähän nostaisi, niin saattaisi tämäkin sivusto kiinnostaa jatkossa." Mari

MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.