Pysäyttävä kuva paljastaa: 17-vuotiaan naiskuljettajan järkyttävä ulosajo olisi voinut aiheuttaa vielä isomman tragedian

Formulamaailmaa on tänään puhuttanut Macaon Formula 3 -kilpailussa sunnuntaina tapahtunut vakava onnettomuus, jossa Sophia Flörschin auto lensi vauhdilla yli rata-aitauksien.

Flörschin auto lensi siis hurjassa vauhdissa kohti japanilaista Sho Tsuboita, jonka auto ajautui törmäyksen voimasta ratavalliin. Flörschin auto taas lensi korkealla ilmassa radan sivussa olleen aidan ja valokuvaajien alueen läpi.

17-vuotias saksalainen on ollut maanantaina leikkaushoidossa. Flörschin isä Alexander kertoi Motorsport-Magazin.comille, että Sophialla on murtuma seitsemännessä selkänikamassa, mutta selkäydin säilyi vaurioitta.

Motorsport.com kertoo puolestaan, että Tsuboi selvisi ilman vakavia vammoja ja että hän on päässyt pois sairaalasta. Kaksi valokuvaajaa ja yksi ratavirkailija loukkaantuivat myös tilanteen seurauksena.

Twitter-tili @AUTOSPORT_web on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan Tsuboin auton kärsimistä vahingoista. Kuvasta auton keskiosassa näkyvät renkaanjäljet paljastavat, kuinka lähellä oli, että Flörschin auton renkaat olisivat osuneet Tsuboin päähän.

Katso alta Twitterissä julkaistu kuva Tsuboin menopelistä.

Lue myös:

    Uusimmat