17-vuotias formulakuski mittavassa operaatiossa hirvittävän kolarin jälkeen – isältä paljastuksia: "Sophia muistaa ulosajosta kaiken"

Macaon Formula 3 -kilpailussa hurjan ulosajon sunnuntaina kokenut 17-vuotias Sophia Flörsch on ollut leikkaushoidossa maanantaina.

Pääkuvan videolla kuvaa Flörschin hurjasta ulosajosta.

Ratavallien yli lähes 280 kilometrin tuntivauhtia sinkoutunut Flörsch sai rytäkässä murtuman selkärankaansa. Hän viestitti sunnuntaina olevansa kunnossa, mutta ilmoitti samalla menevänsä leikkaukseen maanantaina.

Saksalaiskuljettajan isä, Alexander Flörsch on tiedottanut tyttärensä leikkauksen etenemisestä.

– Lääkäritiimi työskentelee tarkoituksella hitaasti vältelläkseen riskejä. Leikkauksen edellinen osio sujui hyvin, ilman komplikaatioita. Aamulla alkanut leikkausoperaatio jatkuu, Alexander Flörsch totesi tyttärensä Twitter-tilillä iltapäivällä.

Essentiallysports.com-sivuston mukaan leikkaus kesti yli 10 tuntia. Flörschin isä kertoi Motorsport-Magazin.comille, että Sophialla on murtuma seitsemännessä selkänikamassa, mutta selkäydin säilyi onneksi vaurioitta. 

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt kommentoi sunnuntai-iltana, että FIA ottaa tapauksen tutkintaansa.  

Flörschin isä totesi maanantaina, että Sophia muistaa ulosajon tarkasti. 

– Hän muistaa kaikki yksityiskohdat, mutta hän ei halua ennakoida FIA:n sunnuntaina käynnistämiä tutkimuksia, Alexander Flörsch summasi.

Lue myös:

    Uusimmat