Pysäköinninvalvojilla erikoinen järjestely paikallisen pizzerian kanssa – neljälle potkut, kun asia paljastui

Neljä yhdysvaltalaista pysäköinninvalvojaa sai potkut, kun kävi ilmi, että he olivat jättäneet työnsä tekemättä saadakseen ilmaista pitsaa paikallisesta ravintolasta. Meno oli jatkunut pari vuotta.

International Business Timesin mukaan toiminta paljastui, kun yksi pysäköinninvalvojista kertoi siitä KUTV-uutismedialle. Hän kertoo, että jos autoon oli jätetty merkiksi ravintolan ruokalista, ei autoa saanut sakottaa siitä, että se oli pysäköity kadulle väärin. Vastapalvelukseksi valvojat saivat syödä pitseriassa ilmaiseksi.

Virkailija arvioi, että he olisivat voineet sakottaa henkilökuntaa virheellisestä pysäköinnistä kahden vuoden aikana yhteensä 19 000 dollarin arvosta.

Omistaja kiistää syytökset

Salt Lake Cityn julkisten palveluiden johtajan mukaan ravintolan omistaja valitti kaupungille kahdesta saamastaan sakosta sen jälkeen, kun pysäköinnintarkastajat erotettiin tehtävistään, kertoo The Salt Lake Tribune.

Ravintolan omistaja kertoo johtajalle lähettämässään sähköpostissa, että häntä ei olisi pitänyt sakottaa, koska hän oli omien sanojensa mukaan luonut hyvät suhteet pysäköinninvalvojiin.

Nyt omistaja kieltää, että tästä olisi ollut kysymys. Erotetuista pysäköinninvalvojista kolme valitti päätöksestä.

Salt Lake Cityn pormestarin edustajan mukaan tutkinnassa löydettiin riittävät perusteet lopettaa valvojien työsuhteet.

Tapaus lähetettiin tutkittavaksi Salt Lake Cityn alueen asioita hoitavalle Unified Police Department -poliisilaitokselle, mutta rikossyytteet eivät edenneet. Salt Lake Cityn pormestarin edustaja ihmettelee päätöstä. 

Lähteet: Ibtimes.co.uk

* * *

Jos parkkipaikalla ajaminen mietityttää, katso alla oleva video.

4:12

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja