Pyry Soiri nostaa Huuhkajien hirmuvireen syyksi tärkeän seikan – ”Se on se usko”

Pyry Soiri: Pääsimme käyttämään nopeuttamme Kreikan linjan taakse 1:57

Suomen jalkapallomaajoukkueen voitonkulku Kansojen liigassa sai jatkoa, kun Huuhkajat löi loistavan esityksen päätteeksi Kreikan lukemin 2-0. Voittomaalin ottelussa iskenyt Pyry Soiri kehui kamppailun jälkeen omiensa pelaamista ja avasi Suomen upean pelivireen syitä.

Ylälaidan videolla Pyry Soirin ottelun jälkeinen haastattelu kokonaisuudessaan.

Soirin mukaan Huuhkajien taktiikka toimi loistavasti läpi ottelun.

– Hyvin aloitettiin peli ja saatiin hyvä prässi. Näytimme niille, että ollaan meidän kotikentällä, ja ettei tänne tulla helposti ottamaan pisteitä. Meidän taktiikka toimi hyvin. Me tiedettiin Kreikan heikkoudet, päästiin hyvin linjan taakse ja paikoille, Soiri summaa.

Kysyttäessä Huuhkajien nykyisestä huippuvireestä, itävaltalaista Admira Wackeria edustava Soiri uskoo, että syy siihen löytyy osittain pään sisältä.

– Se on se usko, ja että jokainen tekee töitä. Yksi peli kerrallaan ollaan menty ja joka pelissä me ollaan mun mielestä parannettu. Ollaan otettu niistä hyviä asioita ja rakennettu joka kerta. Tänään meiltä oli loistava esitys, Soiri lisää.

24-vuotias Soiri on vasta hiljattain noussut maajoukkueen vakiokasvoiksi ja saman tien lunastanut ison roolin joukkueessa.

– On ollut aina mun unelma päästä tänne, Soiri hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat