Putous-tähti Pilvi Hämäläinen otti kantaa asuvalinnallaan: "Asioista pitää puhua, että tasa-arvoa saadaan"

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen otti kantaa Kultaisen Venlan asuvalinnallaan. Nainen oli pukeutunut punaiselle matolle mustaan. 

Suomen televisiomaailman parhaimmisto kokoontui Suomen Kansallisoopperaan, kun vuoden 2017 menestyneimmät televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkittiin Kultainen Venla -gaalassa. 

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen saapui iltaan upeassa Lalli Savolaisen suunnittelemassa pitkässä mustassa mekossa.

Tämän vuoden Golden Globe -palkintogaalassa suurin osa gaalavieraista oli pukeutunut mustaan osoittaakseen tukensa seksuaalista häirintää ja ahdistelua vastustavalle kampanjalle. Mustan asukoodin masinoi Time’s Up -järjestö, joka kampanjoi työpaikoilla tapahtuvaa häirintää vastaan.

Hämäläinen kertoi MTV.fin haastattelussa, että oli laittamassa gaalaan ylleen värikkään mekon, mutta Me too -kampanjan takia päätyi mustaan. 

– Jokaisella ihmisellä pitäisi olla oikeus koskemattomuuteen. Asioista pitää puhua, että tasa-arvoa saadaan, tähti jatkaa.

Mukana gaalahumussa nähtiin myös Pihlajakadun tuhmat tädit -sarjan naisnelikko. Katso yllä olevalta videolta, mitä Monika Lindemanin poikavauvalle kuuluu ja miten muut näyttelijättäret ovat viettäneet lomaansa!

Putous MTV3-kanavalla 20. tammikuuta!

Lue myös:

    Uusimmat