Putin machoili jälleen, katso oudot kuvat!

Venäjän pääministeri Vladimir Putin voi lisätä jälleen yhden uroteon pitkälle listalleen, kun hän sukelsi maailman syvimmän järven pohjaan. Mies myös esitteli lomakuvissaan taas treenattua yläkroppaansa anteliaasti.

Aivan omin avuin Putin ei Baikaljärven pohjaan päätynyt, vaan matkasi sinne piensukellusveneen kyydissä. Venäjän valtiollinen televisiokanava näytti kuvaa, kun Putin puki ylleen sinisen suojapuvun ja kiipesi sitten Mir-1 -sukellusalukseen.

- Sukellus sujuu täydellisesti. Näkyvyys on täydellinen valojen avulla, kuvaili pääministeri matkaansa 1 400 metrin syvyyteen. Uutistoimisto Interfaxin mukaan Putin puhui venäläistoimittajilla tilaisuutta varten tehdyn radioyhteyden avulla.

Baikaljärvi sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa lähellä Mongolian rajaa. Järven syvin kohta on 1 637 metriä, mikä tekee siitä maailman syvimmän järven. Se on myös tilavuudeltaan suurin makean veden järvi.

56-vuotias Putin on tunnettu huippukunnostaan. Viime vuosien aikana hän on myös tehnyt erilaisia mediatempauksia, kuten siperiantiikerin ampuminen nukutusnuolella viime vuonna.

Tällä kertaa kesälomareissullaan reissulla mies kalasteli, ja karatekanakin tunnettu ex-presidentti poseerasi myös kameroille kököttäen oudosti yksin puussa, katse suunattuna tulevaisuuteen.

Mies pääsi myös kalastamaan kuuluisaa Beluga-kaviaaria ja takomassa rautaa kunnon machomiehen elkein.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat