Puolialasti luonnossa! Paris Jackson riisui yläosansa hengellisessä riitissä

Michael Jacksonin tytär nauttii hengellisestä riitistä ilman minkäänlaista yläosaa.

Edesmenneen Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 19, heittäytyi rohkeaksi hengellisessä retriitissä perjantaina. Kaunotar riisui yläosansa täysin ja lisäsi tilaisuudesta kuvan Instagram-tililleen.

Kuvassa 19-vuotias kaunotar polvistuu yläosattomana käsiä niskansa takana pidellen. Otos paljaa nuorukaisen tatuoinnit käsissä ja niskassa.

Kuvista näkee, että pop-idolin tytär nauttii hengellisestä tunnelmasta keskellä metsää. Lisäämässään videossa hän on pukenut byjaman ylleen ja tanssii tuntemattoman mieshenkilön kanssa hymyssä suin.

– Disneyn byjamabileet kaikista parhaiden kämppäkavereiden kanssa, Jackson kirjoittaa saateteksitssään.

Jackson on pooserannut Instagram-kuvissa ilman paitaa aikaisemminkin. Kesäkuussa hän julkaisi kuvan itsestään yläosattomissa vain pelikortit sulojensa peittona.

Toukokuussa kaunotar puolestaan sädehti ilman paitaa korkeat vuoret taustallaan.

Vaalehipiäinen kaunotar kirjoittaa kuvansa yhteydessä, että hän kokee alastomuuden maailman luonnollisimmaksi asiaksi.

– Alastomuus tekee meistä ihmisiä. Sen avulla pystyn olemaan lähempänä äiti Gaiaa. Olen yleensä alasti, kun olen puutarhassa, Jackson kirjoittaa. 

Paris kasvoi isänsä ja kahden veljensä kanssa Neverlandissa. Hän oli 11-vuotias, kun hänen isänsä kuoli. Paris on kasvanut koko elämänsä julkisen katseen alla, vaikka hänen isänsä yrittikin suojella lapsiaan valokeilalta. 

Mallin ja näyttelijän töitä tekevällä Paris Jacksonilla on Instagramissa yli 1,5 miljoonaa seuraajaa. 

Lähde: eonline.com

Lue myös:

    Uusimmat