Punapäiden sperma ei kelpaa naisille

Tanskalainen spermapankki ei ota enää vastaan punapäisten luovuttajien spermaa. Naiset suosivat mieluummin ruskeatukkaisia.

Tanskalaisella spermapankilla on punapäille ikäviä uutisia - se ei nimittäin halua vastaanottaa punatukkaisten miesten spermaa. Spermanluovuttajia on tällä hetkellä riittävästi ja punatukkaisten miesten sperma ei ole haluttua.

– Tarjolla on turhan paljon punapäitä kysyntään nähden. Naiset eivät valitse punapäätä, ellei kumppani ole punapää tai yksinäinen nainen ole mieltynyt punapäihin - mitä tapahtuu harvoin, Cryo´s spermapankin johtaja Ole Schou kertoo Telegraph-lehdelle.

Cryosin varastot ovat nyt maksimissaan, sillä yrityksellä on 70 litraa miesten spermaa. Odotuslistalla on silti yhä 600 luovuttajaa. Erityisen suosittua on ruskeatukkaisten ja ruskeasilmäisten miesten sperma, sillä suurin osa Cryosin asiakkaista on Espanjasta, Italiasta ja Kreikasta.

Punapäille on kuitenkin kysyntää yhdessä maassa - Irlannissa. Siellä punapäisten miesten sperma käy kuin kuumille kiville.

Lue myös:


AVA

Lähde: telegraph.co.uk

Kuva: Shutterstock/Eduard Titov

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja