Mainos

Punaherukkakeitto mascarponevaahdolla

10 annosta

  • Ainekset:
  • 3 l punaherukoita
  • 5 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • haluttaessa karpalolikööriä mausteeksi
  • Mascarponevaahto:
  • 3 dl mascarponejuustoa
  • 4 dl vatkattua kermavaahtoa
  • 2 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 dl tomusokeria

Valmistusohje:

Keitä punaherukat ja sokeri kattilassa. Lisää vesi ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Paseeraa siivilän läpi ja jäähdytä mahdollisimman nopeasti. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä.

Mascarponevaahto:

Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Muotoile jäähtyneen keiton päälle lusikalla genelli. Keiton voi tarjoilla myös lämpimänä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.