Punaherukkakeitto mascarponevaahdolla

10 annosta

  • Ainekset:
  • 3 l punaherukoita
  • 5 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • haluttaessa karpalolikööriä mausteeksi
  • Mascarponevaahto:
  • 3 dl mascarponejuustoa
  • 4 dl vatkattua kermavaahtoa
  • 2 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 dl tomusokeria

Valmistusohje:

Keitä punaherukat ja sokeri kattilassa. Lisää vesi ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Paseeraa siivilän läpi ja jäähdytä mahdollisimman nopeasti. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä.

Mascarponevaahto:

Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Muotoile jäähtyneen keiton päälle lusikalla genelli. Keiton voi tarjoilla myös lämpimänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja