Pukin kirje vuodelta 1943 löysi vihdoin perille – 78-vuotias sai lahjansa

Joulu on totisesti ihmeiden aikaa. Yhtä ihmettä todisti isoisä, jonka kirje joulupukille löytyi vuosien jälkeen.

Englantilainen David Haylock, nyt 78 vuotta, kirjasi joulupukille lahjatoiveensa vuonna 1943. Tuolloin 6-vuotias poika joutui kuitenkin odottamaan pukin vastausta – yli 70 vuotta.

Kirjeessään Haylock toivoi muun muassa satukirjaa, kynäkoteloa, tohveleita ja silkkikravattia. Lelut voisivat olla "mitä vain pukilla olisi vapaina". Haylock lähetti pukille myös kirjeessään paljon suukkoja.

Haylockilla oli tapana piilottaa joulupukille kirjoittamansa kirjeet takkaan, josta äiti oli kertonut kirjeiden kulkeutuvan joulupukille tuulen mukana. Kirje oli kuitenkin ilmeisesti unohtunut äidiltä, sillä se löytyi vuosikymmenien jälkeen miehen lapsuudenkodista remontin yhteydessä. Löydön tekivät kolme remonttimiestä.

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

Lahjat päätyivät vihdoin toivojalleen

Yksi remonttimiehistä, Lewis Shaw, 24, kertoi BBC:n haastattelussa, että vanhoista takoista löytyy usein vanhoja sanomalehtiä ja tupakka-askeja.

– Mutta näin henkilökohtaisen löydön tekeminen kosketti syvästi, Shaw kertoi.

– Pelkkä kirjeen lukeminen pieneltä pojalta: hän ei toivonut suuria, vain asioita, joita tarvitsi. Toisin kuin nykyajan lapset, jotka ovat vain ahneita.

Yllätykset eivät loppuneet siihen. Kolmesta remonttimiehestä koostunut miesporukka marssi nimittäin löydön tehtyään kauppaan. Miehet hankkivat toiveiden mukaiset lahjat ja paketoivat lähes 80-vuotiaan Haylockin lahjatoiveet kauniisiin paketteihin. Mies luonnollisesti ilahtui suuresti koskettavasta eleestä ja pääsi samalla todelliselle aikamatkalle lapsuuteensa.

Lähde: BBC

Miten vanhusten yksinäisyyttä voisi lievittää? Katso video:

Nyt puhuvat seniorit itse: Näin yksinäisiä vanhuksia voisi auttaa 2:12

Lue myös:

    Uusimmat