Pukeudu tyylikkäästi valkoiseen – näyttämättä morsiamelta!

Saksalainen televisiopersoona Collien Ulmen Fernandes näyttää onnistuneella asuvalinnallaan mallia siinä, kuinka valkoisesta on tämän kesän trendikkäimmissä asuissa vaikka mihin.

Saksalaisjuontaja Collien Ulmen Fernandes, 31, näyttäytyi Kinder-Medien-Preis-gaalassa Münchenissä valkoisessa asussa todistaen sen, että muutkin kuin morsiamet voivat tänä kesänä sädehtiä trendikkäinä valkoisissa.

Häihin ei missään nimessä saa pukeutua valkoiseen – paitsi morsian. Tämä lienee syynä siihen, että valkoisen värin käytössä ollaan erityisesti kesän juhlissa hyvin tarkkoja. Valkoinen on kuitenkin yksi tämän kesän trendikkäimmistä väreistä ja upeat valkoisen sävyt korostavat myös päivettynyttä ihoa kauniisti.

Fernandes oli valinnut ylleen valkean maksimekon ja yhdistänyt mekon kanssa vaaleanpunaiseen taittuvan valkean kauluspaidan, jonka kruunasivat tyttömäiset, pyöreät kaulukset. Hiuksensa televisiotähti oli kihartanut leikkisästi. Kuka tahansa voikin ottaa mallia tähden raikkaasta ja äärimmäisen trendikkäästä valkoisesta tyylistä – kunhan ei valitse asua ylleen häihin.

Lisää tyylivinkkejä Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja