Pudotuspelejä sivusta seurannut supertähti hyppäämässä Dallasin kiusaksi? Päävalmentajalta salamyhkäinen lausunto – "Olkaa kuulolla"

1:14
Dallas Stars voitti Stanley Cup -finaaleiden ensimmäisen osaottelun.

Koko pudotuspelit loukkaantumisen vuoksi sivusta seurannut Tampa Bay Lightningin supertähti Steven Stamkos on lähestymässä pelikuntoa. Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper on kuitenkin yhä vähäsanainen tähtensä pelikunnosta.

Tampa Bay hävisi ensimmäisen finaaliottelun Dallas Starsille 1-4-lukemin. Toisen finaaliottelun alla puheenaiheeksi on noussut Tampa-kapteeni Stamkosin pelikunto. Stamkos on seurannut toistaiseksi pudotuspelejä katsomosta loukkaantumisen vuoksi.

Stamkos kuitenkin saatetaan nähdä kaukalossa vielä finaalisarjan aikana. Mahdollisesti jo toisessa ottelussa. Tampan päävalmentaja Jon Cooper vastasi salamyhkäisesti median uteluihin.

– Luulen, että aina on olemassa mahdollisuus. Olkaa kuulolla, niin saatte tietää, Cooper sanoo TSN:n mukaan.

Cooper ei kuitenkaan halua hätiköidä tähtensä kanssa, eikä halua peluuttaa Stamkosia puolikuntoisena. 30-vuotias supertähti hyppää askiin vasta, kun hän on täysin valmis pelaamaan pudotuspelikiekkoa.

– Meillä on lääkintätiimi ja Steven, joka on ensimmäisenä kertomassa, pystyykö hän pelaamaan. Kun se aika koittaa, hänet laitetaan pelaamaan, eikä vain istumaan penkillä, Cooper jatkaa.

Stamkosin tilannetta seurataan luonnollisesti tarkasti myös Dallasin leirissä. Runkosarjassa 57 pelaamassaan ottelussa 29 täysosumaa tykittänyt ja 66 tehopistettä takonut Stamkos tuo täysin uudenlaisen uhan Dallasille, jos hän pystyy pelaamaan.

Dallasin päävalmentaja Rick Bowness uskoo, että Stamkos nähdään jäällä vielä tämän finaalisarjan aikana.

– Me odotamme Stevenin pelaavan jossain vaiheessa. Hän on erinomainen pelaaja, joka voi muuttaa koko ylivoiman. Kun otat kolme jäähyä, kuten viime pelissä, he tulevat tekemään tuhoja, kun Steven on kokoonpanossa, Bowness analysoi Stamkosin vaarallisuutta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja