PS:n Wille Rydman ihmettelee RKP:n toimintaa: "Nämä asiat on keskusteltu niin moneen kertaan"

Elinkeinoministeri Wille Rydman: "Toivoisin, että syksyllä alettaisiin keskustella oikeasta politiikasta" 13:58
Wille Rydman toivoo että syksyllä keskitytään tulevaisuuteen menneiden kaivelun sijaan.

Ellinkeinoministeri Wille Rydman kehui Riikka Purran puhetta ja yhtyi puolueensa puheenjohtajan esittämään mediakritiikkiin.

Perussuomalaisten puoluekokouksessa Tampereella nähtiin väkeviä puheenvuoroja, joissa etenkin Riikka Purran esittämä mediakritiikki sai puolueen edustajia puolelleen.

Elinkeinoministeri Wille Rydman kuitenkin totesi MTV Uutisten haastattelussa, että suurimmaksi osaksi hän ainakin itse tuntee luottamusta suomalaiseen mediaan.

– Vaikka itsekin olen moittinut mediaa ja toimittajia, niin suurilta osin suomalainen media tekee hyvää työtä. Medialla on vain ikävä taipumus, että jos joku muu media tekee klikkiotsikon, niin muut mediat tarttuvat siihen.

Ihmiset kyllästyneet

Rydman myöntää, että peiliin katsomisen paikka on itse kullakin.

Median hän toivoo syksyn mittaan keskittyvän vanhojen kohujen sijasta tulevaisuuteen.

– Tämän kesän kohuissa oppositio ei ole toiminut niin aktiivisesti kuin media. 

Ihmettelee RKP:n lausuntoja

Wille Rydman kertoo ihmettelevänsä hallitusyhteistyöhön sitoutuneen RKP:n viimeaikaisia puheita. Hän ei ymmärrä, keille ne lausunnot ovat suunnattuja, koska puolueiden puheenjohtajat ovat olleet neuvotteluissa samaa mieltä.

– Nämä asiat on keskusteltu niin moneen kertaan puheenjohtajien kesken, että en tiedä mitä tarkoitusta ne ajavat, mielestäni kaikilla hallituspuoleilla on yksiselitteinen käsitys asiosita. 

Katumusharjoituksia piikkimatolla ei Rydmanin mukaan tulla näkemään.

– Lähden siitä, että hallituspuolueet tukevat kaikkia ministereitä. Perussuomalaiset ymmärtävät, että jos jostakin on sovittu, se pitää.

– Toivottavasti RKP ei ole puolueena radikalisoitunut, haluan uskoa, että he ymmärtävät että hallituksen jokaista ministeriä tuetaan, Rydman linjasi. 

 

Lue myös:

    Uusimmat