Prinssi William menossa naimisiin syksyllä?

Iso-Britannian tuleva hallitsija, prinssi William on seurustellut jo seitsemän vuotta Kate Middletonin kanssa ja hääkellojen odotetaan soivan loppuvuodesta.

Saarivaltakunnan lehdistö on herkutellut muutaman päivän spekulaatioilla, joiden mukaan maassa nähtäisiin pitkän tauon jälkeen kruununperillisen häät.

Villit spekulaatiot lähtivät liikkeelle pääsiäisen jälkeen, kun hovia lähellä oleva ja edesmenneen prinsessa Dianan hyvä ystävä Tina Brown kirjoitti asiasta verkkosivuillaan saaneensa vinkin häistä hovin sisäpiiristä.

– Korkea-arvoisen ja kuninkaallisiin piireihin kuuluva lähde kertoi minulle, että kaksi päivää kesäkuusta on mystisesti suljettu palatsin päivyreistä. Kyseessä ovat kesäkuun 3. ja 4. päivä, Brown kirjoitti sivuillaan.

Brownin mukaan tämä voisi tarkoittaa sitä, että kesä starttaa saarivaltakunnassa hääilmoituksella.

– Jos kihlauksesta kerrotaan tuolloin, voisi häät olla marraskuussa, kuten kuningatar Elisabet II:lla ja prinssi Philipillä 63 vuotta sitten.

Brittiläiset ovat odottaneet jo kauan, että kruununprinssi William astelisi vihille sydänkäpysensä kanssa. Kaksikon tiet kohtasivat yliopistossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat