Prinssi Harry saakin käyttää sotilasunivormua ennen kuningattaren hautajaisia – myös Andrew sai luvan esiintyä univormussa

Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä:"Harrylle ei jätetä palaakaan maata" 14:03
Katso video! Asiantuntija kertoo arvionsa prinssien väleistä!

Prinssi Harry saakin pukeutua sotilasunivormuun kunnioittaakseen isoäitiään.

Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen prinssi Harry nähdään sotilasunivormussa ennen kuningatar Elisabetin hautajaisia, kertoo muun muassa Page Six.

Lauantaina järjestettävissä valvojaisissa ja muistotilaisuudessa prinssi Harry on saanut luvan käyttää sotilasunivormuaan. Muistotilaisuus järjestetään Westminster Hallissa, jossa kuningatar Elisabetin arkku on yleisön nähtävillä maanantaihin 19. syyskuuta asti. Prinssi Harry osallistuu tilaisuuteen yhdessä veljensä prinssi Williamin ja kuningattaren muiden lastenlasten kanssa.

– Hän on valmis pukeutumaan sellaiseen asuun, mitä hänen isoäitinsä suunnitteli. Hän kunnioittaa kuningatarta ja jos hovi haluaa hänen pukeutuvan univormuun, ei ole syytä uskoa, ettei hän suostuisi, lähde oli kertonut Page Six -sivustolle.

Lähteen mukaan hovi oli tehnyt päätöksen Harryn univormun käytöstä, sillä hän on kuitenkin tehnyt pitkän uran armeijassa.

– On tärkeää, että kaikki kuningattaren lapsenlapset tuntevat olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi surressaan rakasta isoäitiään, lähde oli sanonut.

Myös prinssi Andrew on saanut erikoisluvan käyttää sotilasunivormuaan, kun hän osallistuu kuningattaren muistotilaisuuteen sisarustensa kuningas Charlesin, prinsessa Annen ja prinssi Edwardin kanssa.

Hiljattain ilmoitettiin, että prinssi Harry ja prinssi Andrew eivät saa käyttää sotilaallista univormua, koska heillä ei ole enää kuninkaallisia velvollisuuksia. Nyt hovi teki kuitenkin poikkeuksen prinssien pukeutumiseen.





Lue myös:

    Uusimmat