Prinssi Harry kertoo saaneensa kauhistuttavan vastaanoton perheeltään kuningatar Elisabetin kuoltua

7:10
Prinssi Harry avautui jälleen – tällainen on uusi elämäkertaan liittyvä kohuhaastattelu

Prinssi Harry olisi toivonut perheeltään erilaista reaktiota kuningatar Elisabetin kuoltua. 

Prinssi Harry on antanut kaksi kohua herättänyttä tv-haastattelua liittyen Spare-elämäkertateokseensa. Tom Bradbyn isännöimässä ITV:n haastattelussa prinssi muisteli myös syyskuun 8. päivää 2022, jolloin häneni isoäitinsä kuningatar Elisabet menehtyi 96-vuotiaana. 

Harryn kuvailee perheeltään saamaa reaktiota "hirvittäväksi". 

Haastattelussa Harry kertoo nähneensä perhettään viimeksi kuningattaren hautajaisissa syyskuun 19. päivänä. Prinssi kertoo ajatelleensa hautajaisten olleen hyvä tilaisuus tuoda perhettä yhteen, mutta todellisuus oli hänen mukaansa toisenlainen.

– Perheenjäseneni reagoivat todella, todella huonosti päivänä, jona hän (kuningatar) kuoli. Tiedottaminen, tietojen vuotaminen ja sitten istutus...Totesin, että olemme juhlimassa isoäitini elämää ja suremassa hänen poismenoaan. Voimmeko yhdistyä niin kuin perhe? prinssi totesi haastattelussa.

Kaksi päivää kuningattaren kuoleman jälkeen Harry, herttuatar Meghan, prinssi William ja prinsessa Catherine valokuvattiin yhdessä heidän ollessa kävelemässä kohti Windsorin linnaan, jossa he kunnioittivat edesmennyttä monarkia. 

Yhdessä käveleminen oli ollut Williamin mielestä tärkeä yhtenäisyyden osoitus. Tilanteen yllättävyydestä kertoo se, että Peoplen mukaan edes kuninkaallisten turvapalvelu ei tiennyt etukäteen nelikon kävelevän paikalle yhdessä.

Myös ET raportoi siitä, että William olisi pyytänyt Harrya ja Meghania liittymään heidän seuraansa vain tuntia ennen tapahtumaa. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja