Prinssi Harry jätti kuningattaren syntymäpäivät väliin – lensi takaisin Meghanin luo Los Angelesiin

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Prinssi Harryn kerrotaan palanneen kotiinsa Los Angelesiin.

Prinssi Harry  osallistui viime lauantaina järjestettyihin prinssi Philipin hautajaisiin Lontoossa.

Uusimpien tietojen mukaan Harry lensi eilen tiistaina takaisin Los Angelesiin vaimonsa herttuatar Meghanin tueksi, joka odottaa pariskunnan toista lasta. Meghanin laskettu aika on kesällä.

Harryn lento oli kuningatar Elisabetin syntymäpäiviä edeltävänä päivänä eli eilen, sillä kuningatar täyttää keskiviikkona 21. huhtikuuta 95 vuotta. 

Harryn vieraili ensimmäistä kertaa kotimaassaan sen jälkeen, kun hän päätti vetäytyä sivuun Meghanin kanssa kuninkaallisista tehtävistä. Herttuapari antoi Oprah Winfreyllehaastattelun,  joka on luonut kitkaa heidän ja brittihovin välillä.

Syntymäpäivät suruajan keskellä 

Harry asui vierailunsa ajan Windsorissa sijaitsevassa Frogmore Cottagessa, jossa hän asui vaimonsa kanssa ennen Los Angelesiin muuttoa. 

Kuninkaallinen perhe viettää paraikaa kahden viikon suruaikaa prinssi Philipin menehdyttyä 9. huhtikuuta 99-vuotiaana. 

Kuningattaren uskotaan viettävän suru-uutisten varjostamaa syntymäpäiväänsä lounastamalla perheenjäsentensä kanssa Windsorin linnassa, kertoo Telegraph-lehti.

Kuningattaren syntymäpäivän juhlintaan perinteisesti kuuluneet kunnialaukaukset on peruttu suruajan vuoksi.

Lähteet: Mirror, Sun

Lue myös:

    Uusimmat