Prinssi Harry ja herttuatar Meghan halusivat vanhemmiksi välittömästi häidensä jälkeen

7:10
Prinssi Harry ei säästellyt sanoissaan kohua herättäneessä haastattelussa tammikuussa 2023.

Prinssi Harrylla ja herttuatar Meghanilla on kaksi alle kouluikäistä lasta.

Prinssi Harry on kertonut nauttivansa elämästään kahden lapsen isänä. Näin ollen ei liene yllätys, että Harry ja herttuatar Meghan päättivät perustaa perheen pikimmiten toukokuussa 2018 järjestettyjen häidensä jälkeen.

Asia käy ilmi Harryn tuoreesta Spare-muistelmateoksesta, jossa hän kertoo halunneensa isäksi kiireisestä elämästään huolimatta.

– Emme halunneet odottaa. Halusimme molemmat perustaa perheen heti. Työskentelimme todella paljon ja työmme oli vaativaa. Ajoitus ei ollut ihanteellinen. Se (lasten saaminen) on aina ollut tärkein prioriteettimme, Harry kirjoittaa.

– Olimme huolissamme jokapäiväisen elämämme stressistä, että se voisi estää meitä tulemasta raskaaksi.

Harryn mukaan stressi näkyi Meghanissa laihtumisena siitä huolimatta, että hän söi. Pariskunnan ystävä suosittelikin heille ayurveda-lääkärin palveluja. Kyseisen lääkärin mukaan Meghanin tuli saada lisää painoa noin 2,5 kiloa, jotta hän voisi tulla raskaaksi.

– Joten Meg söi ja söi ja lihoi pian suositellut 2,5 kiloaa. Selasimme toiveikkaana kalenteria.

Muistelmissaan prinssi Harry puhuu myös vanhemmuuden iloista ja haasteista sekä ilmaisi innostustaan ​​isänä olemisesta ja sitoutumisestaan ​vanhemmuuteen. Pariskunnalla on vuonna 2019 syntynyt Archie-poika. He kokivat myös keskenmenon ennen vuonna 2021 syntyneen Lilibet-tyttärensä saattamista maailmaan.

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja