Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip ainutlaatuisessa perhekuvassa – huomio kiinnittyi yllättävään yksityiskohtaan: "Rohkea valinta"

0:12
Tällaisessa tyylissä prinsessa Sofia edusti viisi vuotta sitten esikoisensa prinssi Alexanderin ristiäisissä

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning luonnehti hiustyyliään muuttaneen prinsessa Sofian esiintyneen lähes tunnistamattomana tuoreessa perhekuvassa. 

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia julkaisivat Instagram-tilillään aiemmin tällä viikolla kesätervehdyksen seuraajilleen. Prinssipari poseerasi kuvassa kolmen lapsensa prinssi Alexanderin, 5, prinssi Gabrielin, 3, ja kolmen kuukauden ikäisen prinssi Julianin kanssa.

Ihastusta kuninkaallisfanien keskuudessa herättänyt kuva on hyvin ainutlaatuinen, sillä kyseessä oli ensimmäinen perhekuva, jossa koko perhe poseeraa yhdessä Julianin syntymän jälkeen.

Monien huomio kuvassa kiinnittyi varmasti ennen kaikkea suloisiin pikkuprinsseihin, jotka istuvat vanhempiensa sylissä. Prinssi Alexander on vääntänyt kasvonsa melkoiseen virnistykseen ja pikkuveli Gabriel irvistykseen. Julian puolestaan näyttää kasvaneen melkoisesti sen jälkeen, kun perhe julkaisi hänestä ensimmäiset kuvat maaliskuussa pian pienokaisen syntymän jälkeen.

Svensk Damtidning -lehden mukaan huomio kuvassa kiinnittyi kuitenkin prinsessa Sofian muuttuneeseen ulkonäköön. Ruotsalaislehti otsikoi prinsessan näyttävän kuvassa jopa tunnistamattomalta muuttuneen hiustyylinsä takia. Prinsessan huomattiin jo juhannuksena julkaistussa kuvassa lyhentäneen otsahiuksiaan, mutta lehden mukaan otsahiukset näyttävät lyhentyneen viimeisimpään kuvaan entisestään ja saaneen erilaisen mallin, joka peittää Sofian otsaa aiempaa enemmän.

Sofian muuttuneesta tyylistä uutisoi myös norjalainen Se og hør. Norjalaislehti kehuu Sofian trendikästä kampausta, mutta lehden kuninkaallisasiantuntija ei täysin allekirjoita naapurimaan kollegoiden näkemystä siitä, ettei 36-vuotiasta prinsessaa olisi tunnistaa kuvasta.

– Ruotsalaiset ilmeisesti ajattelevat näin, mutta itse en täysin allekirjoita sitä. Mutta prinsessa Sofialla on uusi, raikas hiustyyli, Caroline Vagle arvioi.

– Trendikäs ja cool, ehkä jopa rohkea valinta kuninkaallisten maailmassa. Sofia on aiemminkin näyttänyt, ettei hän pelkää kokeilla uusia kampauksia ja se on hauskaa. Noissa ympyröissä on helppoa päätyä vain konservatiivisiin ratkaisuihin, asiantuntija kiittelee.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja