Amerikkalaislehdeltä yllättävä linjaus: Hän on maailman parhaiten pukeutuva kuninkaallinen

Leppoisa tunnelma ristiäiskirkossa 0:12
Prinssi Alexanderin ristiäisissä oli leppoisa tunnelma

Ruotsin prinsessa Sofia rankattiin amerikkalaisessa InStyle-lehdessä maailman parhaiten pukeutuvaksi kuninkaalliseksi.

Ruotsin prinssi Carl Philipin vaimo prinsessa Sofia, 35, on amerikkalaisessa InStyle-lehdessä rankattu maailman parhaiten pukeutuvaksi kuninkaalliseksi.

– Siinä missä Sofia pukeutuu ja elää kuin kuninkaalliset (vaatimattomasti ja elegantisti), hän ei pelkää kokeilla uusia trendejä, vahvoja värejä tai asusteita, joilla on sanoma, 30 kuvaa prinsessa julkaisseessa lehdessä perustellaan linjausta.

InStylen julkaisemissa kuvissa nähdään niin Sofian ranta- kuin edustustyyliä. Kuviin ovat valikoituneet muun muassa hänen oma hääpukunsa sekä kaunis asu, jossa hän edusti prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin häissä.

Sofian asu keräsi katseita myös joulukuussa Nobel-gaalassa, missä hänen yllään nähtiin vihreäpohjainen iltapuku, jossa oli leopardikuosia.

Kesäkuussa prinsessa säkenöi Carl Philipin rinnalla Tukholmassa järjestetyssä musiikkigaalassa tyrmäävässä kukkakuosisessa luomuksessa.

Carl Philip ja Sofia avioituivat kesäkuussa 2015. Parilla on kaksi lasta, huhtikuussa 2016 syntynyt prinssi Alexander ja elokuussa 2017 syntynyt prinssi Gabriel.

Lue myös:

    Uusimmat