Prinsessa Märtha Louisen tytär juhli konfirmaatiota upeassa kansallispuvussa – 15-vuotias Leah Isadora on kuin ilmetty äitinsä

7:59
Prinsessa Märtha Louise vieraili keväällä 2019 Vappu ja Marja Livessä

Norjan prinsessa Märtha Louisen 15-vuotias tytär muistuttaa kovasti äitiään.

Norjan prinsessa Märtha Louise julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään kuvia iloisesta perhejuhlasta, kun prinsessan 15-vuotias tytär Leah Isadora vietti konfirmaatiopäiväänsä. Äiti julkaisi merkkipaalun kunniaksi Instagram-tilillään useita kuvia tyttärestään.

– Upea ja lahjakas Leah Isadorani vietti eilen konfirmaatiopäiväänsä. Näytit niin upealta uudessa kansallispuvussasi, ylpeä äiti kehui kuvan yhteydessä julkaisemassaan kirjoituksessa

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Yhdessä kuvassa sekä äiti että tytär poseeraavat kansallispuvuissa. Kuvat paljastavat, että Leah Isadora onkin kovin paljon Märtha Louisen näköinen.

Prinsessan kirjoitus sisälsi myös koskettavan viittauksen tyttärensä edesmenneeseen isään Ari Behniin, joka menehtyi viime jouluna.

– Isäsi olisi ollut hyvin ylpeä sinusta ja sanonut, että olet maailman lahjakkain nuori nainen matkalla kohti mainetta ja menestystä, Märtha Louise kirjoitti mainiten myös, että tytär on perinyt isältään myös taiteellisuutta.

Leah Isadoralla vaikuttaa oman Instagram-tilinsä perusteella olevan esteettistä silmää ainakin meikkaamiseen. Hän on julkaissut tilillään monia näyttäviä kuvia, ja äiti arvelee kirjoituksessaan, että taiteellisuus on peritty juuri isän puolelta.

– Sinut on luotu jakamaan esteettisiä kykyjä maailmalle ja samalla luomaan maailmasta hieman kauniimpi paikka. Onnittelut, kultaseni. Rakastan sinua koko sydämestäni.

Märtha Louisella on edesmenneen ex-puolisonsa Ari Behnin kanssa kolme tytärtä, joista Leah Isadora on keskimmäinen. Isosisko Maud Angelica on 17-vuotias ja pikkusisko Emma Tallulah 11-vuotias.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja