Norjan kuninkaalliset suuntasivat koko suvun voimin lomalle suomalaisten suosikkikohteeseen – poseeraavat upeissa maisemissa

Norjan kuninkaalliset lopettivat kesälomansa viettämällä viikon Lofooteilla.

Norjan hovi julkaisi torstai-iltana liudan kuvia kuninkaallisten viimeisellä lomaviikolla. Instagram-julkaisusta käy ilmi, että kuningas Harald ja kuningatar Sonja olivat kutsuneet lomamatkalle koko suvun.

Kuvissa poseeraavat kuningasparin lisäksi sekä kruununprinssi Haakonin ja kruununprinsessa Mette-Maritin että prinsessa Märtha Louisen perheet.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Hovin tiedotteen mukaan kuninkaallisten viikko oli upea ja tapahtumarikas. Kuningatar Sonja kertoo tiedotteessa, että matka alkoi Åsta ja päättyi Rafsundetiin ja aurinko helli perhettä koko viikon ajan.

Kuninkaallinen perhe jakoikin lomaltaan kuvia sekä jylhistä vuoristomaisemista että kuvankauniilta hiekkarannoilta.

Kuninkaalliset eivät ole suinkaan ainoat, jotka ovat vierailleet Lofoottien upeissa maisemissa tänä kesänä. Myös suomalaiset ovat suunnanneet kesän mittaan sankoin joukoin Pohjois-Norjan ja Lofoottien jylhiin maisemiin sen jälkeen, kun Norja avasi kesäkuussa rajansa koronaan liittyvien sulkujen jälkeen.

– Täällä on nyt tyyliin koko Suomi, kertoi tubettaja ja vaikuttajamarkkinoinnin yrittäjä Inari Fernández Pohjois-Norjasta käsin Ylelle heinäkuussa.

– Meillä oli tarkoitus mennä Lofooteille, mutta saimme eilen viestin, että siellä on superpaljon ihmisiä, joten tulimmekin tänne Senjan saarelle ensin. Täälläkin suosituimpaan paikkaan ei mahtunut enää majoittumaan, asuntoautolla liikkeellä oleva Fernández kertoi.

Kuninkaalliset ovat lomailleet kesän mittaan myös muualla kotimaassaan. Lisäksi perhe on viettänyt sekä kuningatar Sonjan että kruununprinssi Haakonin syntymäpäiviä.

Lue myös:

    Uusimmat