Presidentti Niinistö lähetti koskettavan videotervehdyksen opiskeluvuotensa päättäville: "Me selviämme tästä koettelemuksesta"

Presidentti Niinistö lähetti videotervehdyksen opiskeluvuotensa päättäville: ”Haluan kiittää kaikkia teitä lapsia ja nuoria” 2:19
Katso presidentti Sauli Niinistön onnitteluvideo tästä!

Presidentin kanslia julkaisi twitter-tilillään presidentti Sauli Niinistön onnitteluvideon kaikille vastavalmistuneille ja lukuvuotensa päättäneille. Myös muut päättäjät ovat onnitelleet valmistuneita Twitterissä.

Presidentti Niinistö antoi erityiskiitosta poikkeusoloissa jaksaneille ja tilanteeseen sopeutuneille lapsille ja nuorille. 

– Rajoitusten ja etäyhteyksien aikana oppiminen ja opettaminen ovat edellyttäneet teiltä jokaiselta ponnistuksia. Samaan aikaan olette kannustaneet toinen toisianne. Pienelläkin sanalla ja teolla on aina merkitystä, Niinistö sanoo koskettavassa puheessaan.

– Vielä emme tarkkaan tiedä, miltä tuleva lukukausi näyttää. Siitä olen kuitenkin varma, että me selviämme tästä koettelemuksesta.

Myös pääministeri Sanna Marin onnitteli vastavalmistuneita Twitter-tilillään. 

– Polkunne on vasta alussa. Tämä hetki on tärkeä, Marin kirjoitti.

Muutkin päättäjät ovat huomioineet opiskelijoiden merkkipäivän twitter-julkaisuilla. Opetusministeri Jussi Saramo jakoi kiitosta lapsille, nuorille ja aikuisille Suomen kouluissa ja päiväkodeissa.

– Tämä vuosi ei ole ollut helppo. Mutta tämänkin yli on päästy yhdessä. 

Poliitikko Seppo Kääriäinen tunnelmoi Twitter-julkaisussaan ilon päivää monelle nuorelle. 

Lue myös:

    Uusimmat