Presidentti Niinistö kiitti puolisoaan ja luonnehti itseään "ei maailman helpoimmaksi kaveriksi" Ylen itsenäisyyspäivän lähetyksessä

1:18
Katso myös: Presidentti Niinistö vitsaili MTV Uutisille korona-ajasta: "Ehkä ette olisi säilyttäneet työpaikkaanne"

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vastasivat suomalaisten kysymyksiin Ylen itsenäisyyspäivän lähetyksessä.

Ylen itsenäisyyspäivän lähetyksessä presidenttipari vastasi yleisön esittämiin kysymyksiin. Juontaja Kreeta-Maria Kivioja pyysi paria kertomaan, mistä asioista he ovat toisilleen kiitollisia.

– Kun sattuu olemaan tällainen ehkä ei maailman helpoin kaveri, niin sitä sitten tietysti on kovin kiitollinen, että joku sen maailman ei helpoimman kanssa pärjäilee. Kiitos, presidentti Niinistö lausui Haukiolle.

Parilta kysyttiin myös, miten he juhlisivat itsenäisyyspäivää, jos olisivat tavallisia kansalaisia. 

– Varmasti seuraisin tätä lähetystä kotisohvalta ja iloitsisin itsenäisyydestä ja nauttisin siitä, että pääsisin mukaan juhlatunnelmaan, rouva Haukio vastasi.

Presidenttiparilta kysyttiin jatkokysymyksenä, osallistuisivatko he Ylen pitämään chattiin.

– Tuskinpa. Siinä sohvalla niin varmaan tulisi otettua olut pari ja… ja sitten mitä ne nyt touhuavat siellä. Mutta hengessä varmaan mukana, Niinistö vastasi kysymykseen saaden toimittajat ja Haukion naurahtamaan.

Alhaalta pääset katsomaan presidenttiparin MTV Uutisten erikoishaastattelun:

4:30


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja