Mainos

Postinjakaja yritti vain olla avuksi – paketti päätyi kiusalliseen paikkaan

Postinjakajien työ ei aina ole helppoa, mutta usein he kuitenkin yrittävät kaikkensa toimittaakseen postit ajallaan.

Eräs työlleen äärimmäisen omistautunut postinjakaja ei suinkaan vain soittanut kerran ovikelloa ja lähtenyt paikalta, vaan yritti parhaansa mukaan toimittaa Sam Cooke -nimisen miehen paketin, mutta epäonnistui pahemman kerran. Tapaus sattui Englannin Manchesterissa.

Postimies päätti nimittäin työntää paketin asunnon ikkunasta, mutta valitettavasti hän ei tullut katsoneeksi, mitä ikkunan alla on.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Aivan. Tässä yksi syy sille, miksi wc-pöntön kansi kannattanee laskea alas. Ikkunan alla oli nimittäin wc-pönttö ja kansi oli auki. Niinpä paketti päätyi pönttöön.

Postimies tuntui itsekin tajunneen tilanteen, sillä hän jätti Cookelle, 22, viestin, jossa selitti olevansa pahoillaan ja paketin luultavasti pudonneen erehdyksessä pönttöön.

Brittimies twiittasi kuvan paketista ja postimiehen lappusesta, ja ansaitsi liki 50 000 tykkäystä sekä yli 26 000 uudelleentwiittausta. Postilaitos twiittasi takaisin pahoitellen asiaa, mutta Cooke vakuutti, ettei mitään vahinkoa oikeasti tapahtunut. Paketti säilyi vahingoittumattomana.

Lähteet: Mashable, Twitter

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.