Postimiehellä oli tapana ilahduttaa koiria reittinsä varrella – menehtyneen lemmikin omistajilta kyynelkanavat avaava viesti

Postimiehen ja koiran ystävyys sulatti sydämet Twitterissä.

Texasilaisen Twitter-käyttäjä Eyelanin isällä, postimies Fernando Barbozalla, on tapana kantaa mukanaan erityisherkkuja reittinsä varrella odotteleville koirille, kertoo muun muassa BuzzFeed.

Fernandon tytär kertoo Twitterissä, että yksi isän reitin varrella herkkuja saaneista koirista, saksanpaimenkoira Gretchen, oli hiljattain valitettavasti menehtynyt. Postimiehen muistamisista kiitolliset omistajat olivat puolestaan jättäneet Fernandolle koskettavan viestin ja pussillisen koiranherkkuja.

Viestissä luki: "Gretchen menehtyi eilen. Se pyysi kysymään sinulta, jakaisitko sen herkkuja, joita se ei ehtinyt syömään loppuun, muille koirille reitilläsi. Se nautti aina nähdessään sinun tulevan ovesta ja oli aina iloinen saadessaan purtavaa sinulta. Kiitos, Ciminon perhe." 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Surullista ja suloista samaan aikaan"

Tyttären twiitillä on huimat 874 000 tykkäystä. Lukuisat koiranystävät kertoivat menehtyneen koiran perheeltä saadun viestin liikuttaneen heitä kyyneliin asti.

"Itken. Tuo on suloisinta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pahoittelut, menen vessaan ja itken kopissa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Aww, tuo on niin surullista ja suloista samaan aikaan."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En minä itke, sinä itket."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se alkoi hitaasti"

Twiitistä tuli lopulta niin suosittu, että se tavoitti Gretchenin omistajatkin, Chris Ciminon ja hänen vaimonsa. Postimiehelle viestinkin kirjoittanut Chris jakoi Twitterissä videon edesmenneestä koirastaan postimiestä odottamassa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chris kertoi Good Morning Americalle adoptoineensa Gretchenin vuonna 2013. Aluksi koira ei luottanut ihmisiin, mutta ystävystyi postimiehen kanssa.

– Se alkoi hitaasti, se oli aika epäluuloinen kaikkia kohtaan. Mutta hän oli aika sinnikäs... hän kutsui sen nimeä ja se alkoi odottaa sitä, Chris kertoi sivustolle postimiehen ja koiran hitaasti syttyneenstä ystävyydestä.

Ystävyys kesti vuosia. Gretchenin menehdyttyä hermosairauteen Chris ei kyennyt kertomaan surullisia uutisia kasvotusten Fernandolle ja päätyi kirjoittamaan viestin.

Chris toivoo tapauksen saaman huomion kannustavan ihmisiä adoptoimaan myös vanhempia koiria.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat