Porschelta uusi kilpa-auto kansainvälisille radoille

Porsche Motorsport on tehnyt uuden aloitteleville moottoriurheilun harrastajille suunnatun auton. Uutuus perustuu markkinoilla myynnissä olevaan Cayman GT4-urheiluautoon.

Uusi Porsche Cayman GT4 Clubsport esitellään Los Angelesin autonäyttelyssä 18. marraskuuta. Auton voimanlähteenä toimii 385 hevosvoimainen 3,8-litrainen kuusisylinterinen bokserimoottori. Erona katuautoon Clubsport-versio on varustettu kaksoiskytkinvaihteistolla ja mekaanisella tasauspyörästön lukolla. Alustaa on myös päivitetty ja etuakseliston jousitus on saanut komponentteja isoveli 911 GT3 Cup -kilpa-autosta. Kilpailukäyttöön suunniteltu jarrujärjestelmä ja 380 milliset levyt joka kulmassa huolehtivat auton pysäyttämisestä. Painoa Clubsportille on alle 1 300 kiloa. Sisältä löytyy hitsatut turvakaaret ja kuusipistevöillä varustetut kisakäyttöön sopivat kuppipenkit.

Uusi Cayman GT4 Clubsport on tilattavissa Weissachissa sijaitsevalta Porsche Motorsportilta. Auton luokittelua on suunniteltu ensi vuodeksi esimerkiksi Pirelli World Challenge ja Continental Tire Sports Car Challenge -ratasarjoihin.

Tarkemmat lisätiedot ja kuvat autosta julkaistaan ensiesittelyn yhteydessä 18. marraskuuta.

Kuvat: Porsche AG

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja