Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Porkkanamarmeladia

Valokuvaaja Sanna Peurakoski, Studio Klikki Oy
Valokuvaaja Sanna Peurakoski, Studio Klikki OyCopyright MTV Oy 2002,Valokuvaaja Sanna
Julkaistu 03.11.2003 15:21

Tässä saatte Ihanan aamun leipurin Kaarina Roinisen mainion reseptin. Porkkanamarmeladi on monikäyttöistä, sitä voi sivellä leivän päälle, tarjota voileipäkeksien kera, se toimii kakun mehevöittäjän joko välissä tai päällä, kokeile myös itämaisten ruokien kanssa.

Kaarinan Porkkanamarmeladi

1 kg porkkanoita
keittämiseen vettä
2 sitruunaa
1-2 raastettua sitruunan kuorta
6 dl hillosokeria

1. Kuori tai raaputa pestyt porkkanat. Viipaloi ja keitä kypsiksi vähässä vedessä miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on 30-40 minuuttia.
2. Kaada keitinvesi porkkanoista.
3. Soseuta porkkanat ja kaada porkkanasose kattilaan.
4. Mittaa joukkoon sitruunan raastettua kuorta sekä sitruunoista puristettu mehu ja hillosokeri.
5. Keitä seosta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 15 minuuttia.
6. Anna marmeladin jäähtyä noin 20 minuuttia ja jaa se pieniin puhtaisiin purkkeihin.

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä
Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin
Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen
Poista tämä akkulaturi käytöstä
Nyt iski fetakriisi
Työttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • 18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi