Poptähti Tuuli oli uransa alussa syvissä vesissä: "Oli hankalaa olla"

Artisti Tuuli kertoo, miten avoin uskaltaa kappaleissaan olla 2:17
Katso videolta, miten Tuuli kokee henkilökohtaiset kappaleet.

Artisti Tuuli nousi todella nuorena suosioon vain yhdessä päivässä. 

Poplaulaja Tuulille, 24, elokuun 11. on suuri päivä, sillä silloin hänen toinen albuminsa W1ndy Season näkee päivänvalon. 

– Olen odottanut tätä oikeastaan vuosikymmenen. Todella kiitollinen fiilis, että albumi on nyt ulkona. Etenkin sen takia, kun on ollut pitkä ja tapahtumarikas matka sekä artistina että ihmisenä, Tuuli kertoi Huomenta Suomessa 11. elokuuta. 

Tuuli ponkaisi 13-vuotiaana Suomen pop-taivaalle hitillään Salaisuudet vuonna 2012. Hän ei muista tuosta ajasta kovinkaan paljon, koska oli melkoisessa pyörityksessä. 

– Ei ole ollut silloin työkaluja käsitellä kaikkea tapahtunutta. Se tapahtui niin nopeasti. Kaikki räjähti yhdessä päivässä. Aikamoista vuoristorataa on ollut silloin. Siinä oli paljon sulateltavaa. Hyviä juttuja, mutta myös paljon hankalia juttuja.

Tuulilla oli elämässään suvantovaihe kaiken tapahtuneen jälkeen. Hän masentui kaiken seurauksena. Apua hän sai psykologilta ja itsetutkiskelusta. Musiikki on myös ollut hänelle ykkösjuttu, josta hän on saanut voimaa. 

– Oli hankalaa olla ja olin myös musiikillisesti aika hukassa. Nyt olen paremmassa paikassa artistina ja myös henkilökohtaisessa elämässä. 

Tuulin koko haastattelun voit katsoa alta. 

Ex-lapsitähti Tuuli avaa uuden sivun artistiurallaan 9:44
Tuuli on nykysin paremmassa paikassa artistina, mutta myös henkilökohtaisessa elämässään.

Lue myös:

    Uusimmat