Kännykkävarkaus sai nolon lopun – poliisi nappasi varkaan bikineissä

Vapaapäivää viettänyt poliisi ei antanut erikoisen asun estää häntä pidättämästä puistossa vaaninutta varasta. 

Poliisina työskentelevä Mikaela Kellner oli viettämässä kesäistä päivää tukholmalaisessa puistossa ystäviensä kanssa, kun sanomalehtiä kaupitteleva mies tuli heidän luokseen. Kun myyjä ei suostunut poistumaan tarjouksesta kieltäytyneiden naisten luota, Kellnerin vaistot heräsivät.

Bikineissä aurinkoa ottanut Kellner ja hänen poliisiystävänsä eivät epäröineet hetkeäkään, kun lehtimyyjä nappasi viltin päällä olleen puhelimen ja lähti juoksemaan pakoon.

– En epäröinyt. Vaikka olisin ollut alasti, olisin puuttunut asiaan. Mikään ei voi estää minua, Kellner kertoo.

Nainen kuitenkin myöntää, että varkaan nappaaminen bikineissä oli näin jälkikäteen ajateltuna melko koomista.

Poliisikollegat kehuivat naisten toimintaa

Varas ei selvästikään osannut aavistaa, että kauniit naiset voisivat olla poliiseja. Mies ei päässyt kovinkaan pitkälle, kun hänet oli jo kaadettu maahan.

– Saimme hänet kiinni ja kaadoimme alas ruohikolle. Hän luovutti  melko nopeasti tajutessaan, ettei kannattanut tehdä vastarintaa, Kellner kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen löysi miehen hallusta varastetun puhelimen ja kutsui poliisin paikalle. Paikalle saapuneet kollegat kehuivat naisten ripeää toimintaa.

"Tarkoituksenani on kiinnittää huomiota siihen, kuinka helppo meidät on ryöstää"

Poliisinaisten ystävä nappasi tilanteesta valokuvan, jonka hän jakoi sosiaalisessa mediassa. Kuva on saanut julkaisemisen jälkeen paljon positiivisia reaktioita.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, että olen kuvan julkaisun jälkeen saanut lukuisia viestejä ihmisiltä, jotka joutuneet samanlaiseen tilanteeseen. Tarkoituksenani on kiinnittää huomiota siihen, kuinka helppo meidät on ryöstää.

Kellner toteaa, että varas oli erittäin taitava ja selvästi tehnyt saman monta kertaa aiemminkin.  

Tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Mikaela Kellnerin teot päätyvät päivän puheenaiheeksi. Joulukuussa naisen parkourtemppu-video saavutti suuren suosion Facebookissa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Aftonbladet 

Lue myös:

    Uusimmat