Poliisin nuorukaiselle osoittama kirjoitus ei jätä mitään epäselväksi: "Olen vetänyt autoista kymmeniä 18-vuotiaiden ruumiita"

Poliisi kirjoitti julkisen Facebook-päivityksen pysäyttämälleen 18-vuotiaalle nuorelle hurjan ylinopeuden jälkeen.

North Ridgevillessä Yhdysvaltojen Ohiossa poliisi joutui pysäyttämään 100 km/h nopeusrajoitusalueella noin 160 km/h kaahanneen nuorukaisen.

– Haluaisin uskoa, että olit minuuttien päässä tekemästä sanoinkuvaamatonta joulutragediaa, kun pysäytin sinut. Olisit voinut tappaa itsesi tai jonkun viattoman sivullisen ihmisen, poliisi aloittaa kirjoituksensa.

"Luulet olevasi voittamaton"

Pysäytyksen jälkeen nuorukainen yritti selitellä poliisille, ettei hän ollut tajunnut ajavansa kauheaa ylinopeutta. Selitys ei kuitenkaan mennyt läpi.

– Olit säikähtänyt, kun pysäytin sinut. Tärisit silminnähtävästi ja hengitit raskaasti. Valitettavasti olit pelästynyt minuutin liian myöhään ja väärästä syystä. Sinun olisi pitänyt olla peloissasi siitä, että olisit voinut tappaa itsesi. Tiedän, että luulet olevasi voittamaton. Tiedän, että et voi edes ymmärtää omaa kuolemaa, päivityksessä kirjoitetaan.

– Voin kertoa sinulle kymmeniä tarinoita kuolleista ja hajonneista 18-vuotiaiden ruumiista, jotka olen vetänyt autoista. Hajonneita ruumiita, jotka olen löytänyt etupihoilta kolareiden jälkeen. Tunnistamattomia ruumiita. Hekin luulivat olevansa voittamattomia, mutta he eivät olleet.

"Hidasta, ole kiltti"

Poliisi myös muistuttaa nuorelle osoitetussa päivityksessä, että poliisi vie suruviestin vanhemmille tragedian jälkeen.

– Osa sielustani katoaa jokaisella kerralla, kun joudun kertomaan vanhemmille, että heidän lapsensa on kuollut.

Poliisi toteaa, ettei hän tunne pahaa antamastaan sakosta lainkaan: Päinvastoin hän toivoo, että jokainen maksusuoritus muistuttaa nuorukaisen mieleen, kuinka turha kaahaaminen oli.

– Hidasta, ole kiltti. Et ole voittamaton, lupaan sen.

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja