Poliisi vei kilvet Porschesta, jota se piti liian kiiltävänä – mitä mieltä itse olet?

Härski kultainen Lamborghini keräsi silmäpareja Krakovassa 0:32
Kultainen Lamborghini keräsi silmäpareja Krakovassa.

Poliisi takavarikoi saksalaismiehen kultaiseksi teipatun Porsche Panameran, sillä viranomaisten mukaan auto oli liian kiiltävä ja saattoi sokaista muut kuljettajat.

Hampurin poliisi takavarikoi 31-vuotiaan miehen kultaiseksi teipatun Porsche Panameran, koska auto oli liian kiiltävä. Aiheesta uutisoi muun muassa autojulkaisu The Drive.

Daily Mail -sivuston mukaan poliisi oli pysäyttänyt miekkosen jo aiemmin samasta syystä. Ensimmäisellä kerralla he käskivät hänen poistaa kullanväriset teippaukset. Poliisin mukaan heijastava ulkokuori saattoi sokaista muut kuljettajat ja vaarantaa näin liikenneturvallisuuden. Poliisit vaativat häntä myös rekisteröimään kulkuneuvonsa uudelleen ajokelpoiseksi.

Takavarikko, sakot ja ajokielto

Kuski ei kuitenkaan näyttänyt ottavan neuvoista vaaria. Niinpä poliisi pysäytti hänet uudelleen, kun huomasi kyseisen auton liikenteessä.

Tällä kertaa nuhteluiden sijaan poliisi takavarikoi kulkuneuvon toistaiseksi. Takavarikoinnin lisäksi poliisi lätkäisi miehelle aikamoisen sakon ja asetti hänet ajokieltoon. Autosta vietiin myös kilvet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen kuin auton omistaja voi saada mitään näistä takaisin, hänen on poistettava kiiltävät teippaukset autostaan.

Tapaus ei The Drive -sivuston mukaan ole ainoa laatuaan Saksassa. Paikalliset mediat kertoivat hiljattain, että Lamborghinin omistaja pysäytettiin myös samasta syystä. Tämä kuski tosin myöntyi ja poistatti kiiltävän pinnan kulkupelistään.

Lue myös:

    Uusimmat