Poliisi vahvistaa: Peaches Geldofin kotoa löytyi huumetarvikkeita

Poliisi on katkaissut siivet huhuilta, joiden mukaan huhtikuussa menehtyneen Peaches Geldofin talosta ei olisi löytynyt huumausaineiden käyttämiseen liittyviä tarvikkeita.

Bob Geldofin 25-vuotias tytär Peaches kuoli 7. huhtikuuta. Peachesin löysi kuolleena sängystään hänen aviomiehensä Thomas Cohen.

Poliisi alkoi selvittää yllättävää kuolemaa suorittamalla kotietsinnän perheen talossa. Aiempien mediassa liikkuneiden tietojen mukaan talosta ei löytynyt itsemurhaviestiä, huumeita tai niihin viittaavia tarvikkeita.

Britannian poliisi on nyt katkaissut huhuilta siivet.

– Menemättä sen tarkemmin yksityiskohtiin vahvistan, että heidän osoitteestaan löytyi huumausaineiden käyttöön liittyviä tarvikkeita. Jatkamme tutkimuksia siitä, kuka välitti huumeet hänelle, Paul Fortheringham Kentin poliisista kommentoi Daily Mailin mukaan.

Poliisi tiedotti torstaina, että heroiinilla oli osuutta Peaches Geldofin kuolemaan.

Fortheringhamin mukaan Peachesin lesken ei epäillä liittyvän vaimonsa kuolemaan millään tavalla.

– Haluaisin tehdä selväksi, että Thomas Cohen ei ole millään tavalla epäilyksen alaisena liittyen Peaches Geldofin kuolemaan tai huumausaineiden välittämiseen liittyvissä tutkimuksissa.

– Hän ei ole ollut pidätettynä tai kuulusteltavana, eikä meillä ole aikomustakaan kyseisiin toimenpiteisiin, poliisi kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat