Poliisi niukkasanainen Ylitornion tapahtumista, tulipaloa tutkitaan murhan yrityksenä: "Tämä on osa isompaa juttukokonaisuutta"

Ylitornion murha: Tältä rikospaikalla näytti pian sen jälkeen, kun pelastushenkilökunta ja poliisit ehtivät paikalle 0:51
Video: Tältä näytti tapahtumapaikalla lauantaina.

Poliisin mukaan Ylitorniolla murhan yrityksenä tutkittava tulipalo on osa suurempaa kokonaisuutta. Poliisi ei kuitenkaan kommentoi tapausta toistaiseksi.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Miska Sillanpää on puhelimessa niukkasanainen. Hän ei anna lisätietoja asiaan liittyen.

– Tämä on osa isompaa juttukokonaisuutta, ja tiedotamme asiasta myöhemmin. Tämän enempää en nyt tätä asiaa kommentoi. Haluamme antaa tutkintarauhan.

Asunnossa kaksi naista ja lapsi

Toissa päivänä tapahtunutta tulipaloa tutkitaan murhan yrityksenä. Poliisi epäilee, että 24-vuotias mies oli tunkeutunut asuntoon parvekkeen kautta ja sytyttänyt asunnossa tulipalon.

Asunnossa oli tapahtuma-aikaan kaksi naista ja lapsi. Toinen naisista on poliisin mukaan miehen entinen kumppani.

Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja. Naiset ja lapsi pääsivät pois asunnosta ja pakenivat paikalta palopaikan ohi kulkeneen auton kyydissä.

Tekijäksi epäilty mies puolestaan poistui paikalta anastetulla autolla. Poliisin mukaan mies otettiin kiinni Raanujärventiellä sijaitsevan pellon laidasta. Mies oli ilmeisesti sytyttänyt auton siellä palamaan.  

Tutkinnanjohtaja Sillanpään mukaan poliisi tiedottaa tapauksesta lisää myöhemmin tällä viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat