Kaksi kuoli Kehä III:lla: Väärään suuntaan ajanutta, kuolonkolarin aiheuttanutta miestä päästiin vihdoin kuulustelemaan –"Hän ei muista tapahtuneesta mitään"

Länsi-Uudenmaan poliisi on päässyt kuulustelemaan miestä, jonka epäillään aiheuttaneen kahden hengen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden Kehä III:lla Espoossa 17. lokakuuta.

Poliisin mukaan kuulustelut toteutettiin heti, kun itsekin nokkakolarissa loukkaantuneen epäillyn terveydentila sen mahdollisti. 

− Kuulusteluissa mies on kertonut, että hän ei muista tapahtuneesta mitään, tiedotteessa kerrotaan.

Komisario Ilkka Kantolan mukaan tutkinnan loppuunsaattamista ei estä se, että epäilty ei omien sanojensa mukaan muista taphtunutta.

− Miestä epäillään edelleen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta, ja tapaus siirtyy myöhemmin syyttäjälle, kertoo komisario Ilkka Kantola.

Väärään suuntaan ajanut auto aiheutti onnettomuusiltana useita vaaratilanteita Vantaalla ja Espoossa. Ennen onnettomuutta poliisi ajoi omalla kaistallaan kuljettajan rinnalla yrittäen saada häntä pysähtymään. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, ja auto törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon.


Lue myös:

    Uusimmat