Poliisi etsintäkuulutti Facebookissa miehen, joka saapui kommentoimaan omaa kuvaansa – seurasi eeppinen keskustelu: "Hei, Anthony, emme ole vielä nähneet sinua..."

Kun Anthony Akers löysi Facebookista oman etsintäkuulutuksensa, hän ei hätääntynyt. Sen sijaan mies aloitti keskustelun poliisin kanssa.

Anthony Akersilla oli poliisit perässään. Yhdysvaltain Washingtonissa sijaitseva poliisilaitos julkaisi sosiaalisessa mediassa Anthonyn, 38, kuvan, jotta ehdonalaisensa ehtojen rikkomisesta syytetty mies löytyisi.

Seuraavaksi tapahtui jotakin huikeaa. Anthony itse ilmestyi kommentoimaan poliisin julkaisua, kertoo Buzzfeed News.

"Rauhoittukaa, annan itseni ilmi"

Kyseinen poliisilaitos julkaisee viikoittain kuvan henkilöstä, jota se etsii erilaisiin syihin liittyen. Kun tuli Anthonyn vuoro, mies ilmestyi kommentoimaan kuvaansa.

– Rauhoittukaa, annan itseni ilmi, mies totesi tuhansia tykkäyksiä saaneessa kommentissaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Poliisi huhuili Anthonya uudelleen

Anthony ei kuitenkaan ollut sanansa mittainen mies: hän ei ilmaantunut poliisin puheille heti. Poliisi ei luovuttanut.

– Hei, Anthony, emme ole vielä nähneet sinua, poliisi vastasi miehelle ja listasi asemansa aukioloajat luvaten myös tulla noutamaan Anthonyn tarvittaessa.

Anthonylla oli jälleen vastaus valmiina.

– Kiitos, hoidan muutamia keskeneräisiä asioita, koska olen siellä (pidätettynä) varmaankin kuukauden. Minun pitäisi tulla sinne seuraavan 48 tunnin aikana, mies totesi.

"Rakas Anthony, onko vika meissä?"

Anthony ei kuitenkaan saapunut poliisiasemalle. Poliisi suri tilannetta Facebookissa.

– Rakas Anthony, onko vika meissä? Viime keskiviikkona etsimme sinua etsintäkuulutettuna. Vastasit ja jopa sanoit, että aiot antaa itsesi ilmi. Me odotimme, mutta sinua ei näkynyt. Kun olit tehnyt meille oharit, otimme taas yhteyttä – tarjosimme sinulle kyytiä. Vastasit ja sanoit, että tarvitset 48 tuntia. Viikonloppu tuli ja meni. Alamme ajatella, ettet ole tulossa, poliisi kirjoitti.

VIDEO: Tässä yritetään saada toista karkuria kiinni Suomessa. Poliisi yritti pysäyttää ylinopeutta ajanutta moottoripyöräilijää. Seurasi kovavauhtinen takaa-ajo. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

23:51

Tarina päättyi onnellisesti

Anthony ei jäänyt poliisia huonommaksi. Hän vastasi toteamalla "vika ei ole teissä, se on minussa".

– Minulla on selvästi vaikeuksia sitoutua. Pahoittelen, että tein teille oharit, mutta antakaa minun hyvittää asia. Olen siellä en yhtään myöhemmin kuin lounasaikaan huomenna, tiedän, ettei teillä ole syytä uskoa minua sen jälkeen, mitä tein teille, mutta lupaan, että ellen pääse sinne itse lounasaikaan mennessä, soitan kyydin auttamaan minua sitoutumisongelmieni kanssa, Anthony sanoi ja kiitteli jälleen kärsivällisyydestä ja uudesta mahdollisuudesta.

– Ps. Olet kaunis, mies päätti viestinsä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lopulta hän julkaisi jopa kuvan itsestään poliisiaseman ovella. "Olen täällä treffejämme varten, kulta", mies kirjoitti kuvan oheen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja