Poliiseja ihailevan Zacharyn fanitus meni pykälän pidemmälle: Kutsui koppalakit synttäreille – virkavalta järjesti mahtavan yllätyksen

0:50

Poliiseja ihaileva pieni Zachary-poika soitti useaan otteeseen hätäkeskukseen, koska halusi koppalakkeja syntymäpäivilleen. Virkavallan edustajat ilmestyivät pikku pojan juhliin Uudessa-Seelannissa täydessä varustuksessa ja antoivat lasten leikkiä hetken poliisiautossa.

Yllä olevalla videolla näytetään, miten poliisi keksi auttaa vanhuksen tien yli yllättävällä tavalla.

Uuden-Seelannin Aucklandissa asuva pieni Zachary ihaili kovasti paikallisia poliiseja. Ei siis ihme, että hänen viisivuotissyntymäpäiviään juhlittiin virkavaltateemalla.

Zachary meni innostuksessaan niin pitkälle, että hän soitti useaan otteeseen hätäkeskukseen kutsuakseen poliisit paikalle henkilökohtaisesti, kertoo Metro-lehti.

Monien puheluiden seurauksena poliisista soitettiinkin Zacharyn kotiin ja kysyttiin, miksi yhteydenottoja oli tullut niin monta tästä numerosta.

Poliisi otti soitot huumorilla

Zacharyn äiti Sarah oli kauhistunut saatuaan soiton. Hän vakuutti puhelinvirkailijalle, että mitään hätää ei ollut ja pyysi kovasti anteeksi poikansa soittoja.

– Olen todella pahoillani. Se oli minun viisi vuotta täyttävä poikani. Hän oli sanonut minulle vain, että haluaisi kutsua poliiseja syntymäpäivilleen. En ollut tajunnut, että hän todella tekisi niin! nainen kertoi.

Sarahin onneksi puhelimen päässä ollut virkailija otti asian huumorilla. Hän vastasi, ettei osaa sanoa, voisivatko he järjestää asian, mutta hän pistää viestiä eteenpäin.

Zacharyn toive kuultiin

Zacharyn toiveet kuultiin, sillä vapaalla töistä olevat poliisit päättivät yllättää pojan tämän merkkipäivänä ikimuistoisella tavalla: he saapuivat juhliin täydessä varustuksessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Zachary meni avaamaan oven, hän ujosteli ensin kovasti ja piiloutui oven taakse. 

Arkuus kuitenkin kaikkosi, kun poliisit antoivat hänelle lahjaksi poliisikoirapehmolelun sekä kutsuivat hänet ja kaverinsa tutustumaan tarkemmin mukanaan tuomiin varusteisiin. Lapset saivat myös leikkiä poliisiautossa.

Iloisesta merkkipäivästä huolimatta Manukaun poliisilaitos haluaa kuitenkin todeta, että tällaisia puheluita ei kannata ottaa tavaksi.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja