Pokémon GO viettää 2-vuotispäivää – näin se näkyy pelissä

Nianticin, The Pokémon Companyn ja Nintendon yhteistuumin kehittämä Pokémon GO juhlistaa tässä kuussa kaksivuotista taivaltaan muun muassa erilaisin tapahtumin, kertoo Niantic blogissaan. Lisäksi vihjataan mahdollisuudesta löytää ja napata uusi legendaarinen Pokémon.

Pokémon GO julkaistiin tasan kaksi vuotta sitten heinäkuussa 2016, ja se näkyy pelissä koko heinäkuun lopun ajan. Alkaen tänään 6. heinäkuuta maailman suosituimpiin Pokémon-hahmoihin lukeutuva Pikachu ja sen aiempi muoto Pichu näyttäytyvät pelissä aiempaa useammin, aina heinäkuun loppuun asti. Lisäksi omalle kouluttajalleen voi ostaa Pikachu-teemaisia asusteita päälle pantavaksi, ja onpa mahdollista sellaise Pikachun löytäminen, joka on itsekin pukeutunut kesäisen tyylikkäästi.

Blogissa vihjataan lisäksi, että seuraavana myyttisistä Pokémoneista on vuorossa toisen sukupolven peleissä ensiesiintymisensä tehnyt Celebi, joka ilmestyy Pokémon GO:hun lähitulevaisuudessa.

Pokémon GO oli valtava hitti kesällä 2016, kun kymmenet miljoonat ihmiset metsästivät Pokémoneja ympäri maailman. Vaikka suurimman yleisön innostus onkin kenties jo laantunut, elää peli nyt ikään kuin uutta kukoistuskauttaan, aktiivisia pelaajia kun on tällä hetkellä enemmän kuin milloinkaan aiemmin, julkaisun jälkeisiä viikkoja lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja