Mainos

Pokémon Go ei ole vielä Suomessa – näin pääset pelaamaan jo nyt!

Maailman suosituimmasta kännykkäpelistä kohistaan maailmalla, mutta Suomessa tätä herkkua ei ole virallisesti vielä saatavilla. MTV selvitti, miten pelin saa ladattua jo nyt.

Pokemon GO on maailmalla kaikkien huulilla. Nintendon supersuosittun pelisarjan uusin lisäys on nostanut japanilaisen peliyhtiön osakkeet pilviin ja pelaajatkin ovat hullaantuneet.

Sovellus ei ole vielä saatavissa Suomessa – paitsi pienen kiertoreitin kautta. MTV selvitti, miten iPhonen käyttäjät saavat kiertämällä Pokemon GOn ladattua jo nyt, eikä temppuun mene montaa minuuttia.

1. Kirjaudu ulos Apple ID:stäsi

Sen voit joko tehdä App Storen etusivun alareunasta täppäämällä omaa Apple ID:tä ja kirjautumalla ulos tai vaihtoehtoisesti Asetuksista → iTunes -ja App Storen kautta.

2. Vaihda maa-aluetta

Avaa Asetukset → Yleiset → Kieli ja alue. Valitse uudeksi Alueeksi Yhdysvallat, odota kunnes iPhone on raksuttanut aikansa ja sulje sovellus.

3. Avaa uudelleen App Store

Kirjoita hakukenttään Pokemon GO. Jos se löytyy, niin yritä ladata sovellus – ja jos ei löydy, yritä ladata mikä tahansa muu ilmainen (tämä on tärkeää) sovellus. Kun ruutuun ilmestyy kirjautumisikkuna, valitse ”Luo uusi Apple ID”.

4. Luo uusi tunnus

Seuraa ohjeita uuden yhdysvaltalaisen tunnuksen luomiseen. Maksutietojen kohdalla valitse "ei mitään". Lopuksi laita yhteystietoihin yhdysvaltalainen osoite (kannattaa käyttää Googlea apuna, jos esimerkiksi postinumeron keksimisen kanssa on ongelmia).

5. Lataa Pokemon GO!

Nyt kun olet kirjautunut sisään uudella Apple ID:lläsi, voit suunnata App Storeen ja ladata maailman suosituimman kännykkäpelin! Tämän jälkeen voit palata käyttämään tavallista Apple ID:täsi ja vaihtaa alueen takaisin Suomeen. Hauskoja metsästyshetkiä!


MTV kokeili, millaista on pelata suosittua mobiilipeliä Helsingin Ilmalassa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.