Poikaystävä pakotti naisen dieetille ja kuntosalille: ”Hän haukkui minua kaikilla mahdollisilla nimillä, kunnes itku kurkussa menin”

Gennady Sharpe piti parisuhdettaan aluksi normaalina ja tajusi vasta yhteen muuton jälkeen, ettei kaikki ollut kunnossa.

Uusiseelantilainen Gennady Sharpe, 27, tutustui täydelliseltä vaikuttaneeseen mieheen 22-vuotiaana aloitettuaan myyntityöt. Mies vei Sharpelta jalat alta ja parin välillä kipinöi heti, nainen kertoo Love that matters -sivustolla.

– Hän sai minut nauramaan ja kannusti minua tekemään asioita, joita en olisi koskaan uskonut tekeväni, Sharpe kirjoittaa.

Pari muutti yhteen nopeasti, mutta vain kuukausien kuluttua suhde alkoi muuttua. Mies alkoi pakottaa Sharpea käymään kuntosalilla, jottei tämä lihoisi.

– Ja kun sanon ”pakottaa” tarkoitan, että hän haukkui minua kaikilla mahdollisilla nimillä, kunnes itku kurkussa menin.

Mies myös määräsi, mitä Sharpe söi, kuinka hän pukeutui ja laittoi hiuksensa. Nuori nainen oli vakavassa suhteessa ensi kertaa ja ajatteli, että kaikki se oli normaalia.

Mies alkoi myös olla väkivaltainen. Sharpe valehteli jatkuvasti läheisilleen ja jopa pomolleen, jotka kyselivät mustelmista ja ruhjeista.

– Ulkopuolisena sitä aina ihmettelee: ”miksei hän jätä sitä miestä?” Mutta kun on itse siinä tilanteessa, kontrollointi on aivan uudella tasolla, eikä sitä osaa paeta tai ymmärtää.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Suhde jatkui myrskyisänä, ja vasta miehen murrettua häneltä kylkiluut ja toisen käden Sharpe keräsi voimansa. Hän kertoi ensin pomolleen, joka kannusti kertomaan myös ystäville ja vanhemmille.

Kaikkien reaktiot yllättivät hänet täysin.

– He olivat ylpeitä minusta, että uskalsin lähteä ja kertoa heille.

Lähtönsä jälkeen Sharpe alkoi perehtyä väkivaltatilastoihin ja järkyttyi Uuden-Seelannin hurjista luvuista. Hän päätti kertoa tarinaansa tosi-tv-ohjelmassa ja sosiaalisessa mediassa rohkaistakseen muita samaa kokevia.

Nyt hän onkin tavoittanut ihmisiä eri puolilta maailmaa ja jakaa tietoa parisuhdeväkivallasta esimerkiksi Instagram-tilillään

Hän on myös löytänyt ihmisen, jonka kanssa rakkaus kukoistaa.

– Hän rakastaa minua tavalla, jolla kukaan ei ole ennen rakastanut ja osoittaa minulle silkkaa hyvyyttä. Hän on jo nyt paras ystäväni, Sharpe sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat