Podcast: Poliisit pysäyttivät Jorma Uotisen Pariisissa: "Luulivat varmaan, että tuossa menee taas joku itseään kauppaava katupoika"

Jorma Uotinen ja Sami Sykkö lyövät viisaat päät yhteen 10:00
Katso myös: Jorma Uotinen ja Sami Sykkö tekivät uuden aluevaltauksen – tanssijalegenda täsmentää parivaljakon tilannetta: "Me emme ole pariskunta"

Jorma Uotinen kertoo podcastissa, että joutui ensimmäisellä Pariisin-matkallaan tekemisiin virkavallan kanssa.

Tyylin asiantuntija ja Muodin huipulle -ohjelman tuomari Sami Sykkö sekä tanssija ja TTK-tuomari Jorma Uotinen kertovat Podimo-palvelussa ilmestyvän Sami & Jorma -podcastinsa uudessa jaksossa kokemuksistaan Pariisissa.

Uotinen kertoo jaksossa olleensa 19-vuotias, kun hän vieraili ensimmäistä kertaa Pariisissa. Hän nautti vierailunsa aikana paikallisista museoista, muotitaloista ja kahviloista.

– Minulla oli silloin mustaksi värjätyt hiukset, mustat, kireät, vartalonmyötäiset vaatteet ja negatiivisia ajatuksia, Uotinen kuvailee senhetkistä ulkoista ja sisäistä olemustaan.

– Olin varmasti aikamoinen näky, koska jo ensimmäisenä iltana poliisit pysäyttivät minut. Luulivat varmaan, että tuossa menee taas joku itseään kauppaava katupoika, Uotinen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat