Mainos

Playboy-pupu Holly Madisonin pramea tyyli

Playboy-pupu Holly Madison ei jätä kelloa kotiin edes punaisella matolla. Rannetta ei koristakaan mikä tahansa muovihirvitys, vaan laatutavara.

Hugh Heffnerin ex-tyttöystävä, malli ja tv-persoona Holly Madison on tunnettu supernaisellisesta tyylistään. Madison on puhunut avoimesti myös kauneusleikkauksistaan. Naisen rintoja on suurennettu A-kupista D-kuppiin ja hänen nenänsä on leikattu. Pukeutumisessaan Madison ei peittele kurvejaan, vaan pukeutuu mielellään avonaisiin kaula-aukkoihin.

Korujen käyttäjänä Madison luottaa prameisiin ja juhlaviin koruihin. Madison käyttää usein myös kelloa asusteena. Nainen ei unohda sitä edes pukeutuessaan juhlamekkoon. Tyyli ei ole mitenkään tavaton, sillä nykyään jopa morsiamet voivat valita ranteeseensa korua muistuttavan kellon astellessaan pitkin alttaria.

Madisonilla on myös oma korumallisto. Tarkemmin ottaen realityohjelma Girls Next Dooriin liittyvä korumallisto lanseerattiin jo vuonna 2006. Ohjelma kertoi Madisonin, Bridget Marguardtin ja Kendra Wilkinsonin elämästä Hugh Hefnerintyttöystävinä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.