Pitkällä tauolla ollut suosikkiyhtye Haloo Helsinki! osoittaa aktivoitumisen merkkejä – fanit spekuloivat: "Olisiko kenties vihjailua, että kohta saadaan uutta musiikkia?"

6:55
Lavoille palaava Haloo Helsinki MTV:n haastattelussa: "Seuraava levy on meidän paras levy"

Haloo Helsinki! on vahvistanut tekevänsä paluun vuonna 2021.

Suosikkiyhtye Haloo Helsinki! on osoittanut pitkästä aikaa aktivoitumisen merkkejä. Yhtye julkaisi keskiviikkona 7. lokakuuta tuoreen bändikuvan, jossa nelikko poseeraa totisen oloisina. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jo tunnin päästä kuvan julkaisusta otos on kerännyt runsaasti ihastelevia kommentteja Haloo Helsinki! -yhtyeen fanien keskuudessa. 

– No johan olette upeita ja tyylikkäitä.

– Upeita ihmisiä.

– Olisiko kenties vihjailua, että kohta saadaan uutta musiikkia?

Haloo Helsinki! jäi keikkatauolle vuonna 2018, jolloin yhtyeen jäsenet keskittyivät kukin omiin sooloprojekteihinsa. Yhtyeellä oli jo taulle jäädessään tarkoitus tehdä paluu vuonna 2021. Bändin laulaja Elli Haloo sekä Jere Marttila vahvistivat aiemmin tänä vuonna MTV Uutisille, että päätös pitää yhä. 

– Se oli sovittu, että vuonna 2021 palataan. mutta kävimme viime vuoden lopussa sitten palaverin keskenämme, että mikä meininki, mitä kuuluu ja halutaanko jatkaa? Pidettiin kiinni tästä, että ensi vuosi on se meidän paluuvuotemme, Elli Haloo kertoi tuolloin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja