"Pitäisi olla sen verran ammattilaista" – Risto Dufva pettyi Liiga-kamppailun ratkaisumaalin virheeseen

3:29
Maalikooste Sport-KalPa-ottelusta. Näin Risto Dufvan manaama ratkaisu syntyi.

Vaasan Sport nousi kahden maalin takaa tasoihin SM-liigan kotiottelussaan KalPaa vastaan, mutta lopussa joukkue romahti yllättävän vastahyökkäyksen seurauksena.

KalPa johti ottelua 15 minuutin kohdalla 2-0 Lasse Lappalaisen ja Balazs Sebokin maaleilla. Roope Talaja kavensi nopeasti perään, ja Valtteri Viljanen tasoitti toisessa erässä ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Sportilla oli tilaisuus ratkaista kamppailu saatuaan kaksikin ylivoimaa, mutta Samu Perhosen loukkaannuttua KalPan luukulle vaihdettu Eero Kilpeläinen kesti.

Vajaat puolitoista minuuttia ennen loppua Sportin hyökkäys kääntyi nopeasti toiseen suuntaan ja päättyi Sebokin illan toiseen osumaan.

Vaasalaisten päävalmentaja Risto Dufva ei löytänyt tämän jälkeen juuri positiivista sanottavaa kamppailusta.

– Näitä pelejä voi hävitä monella tavalla, mutta ei tommoiseen virheeseen toiseksi viimeisellä minuutilla. Pitäisi kyllä olla sen verran ammattilaista, että ymmärtäisi, mitä siellä ollaan tekemässä, Dufva tuhahti.

– Tuo oli sellainen lapsus, josta meidän pitäisi kyllä päästä irti, jos tässä jotain progressiota meinataan pelin kanssa saada. Se on vain totuus, hän jatkoi.

2:46
Risto Dufva ei silitellyt omiensa päitä kotitappion jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja