Pistelinko Ryan Lasch Pelicansiin? Seurapomo ja ruotsalaisagentti kertoivat tähtihyökkääjän suunnitelmista

1:10
Ryan Lasch liruttaa maalin Frölundalle CHL-ottelussa.

Ryan Lasch on viettänyt syksyn Lahdessa ja harjoitellut Pelicansin SM-liigajoukkueen mukana. Pelipaikka löytynee kuitenkin muualta kuin Suomesta. 

Ryan Lach ihastutti lahtelaisia kaudella 2011–12. Reissulta jäivät matkaan hyvät pelilliset muistot ja lahtelainen vaimo. 

Lasch on harjoitellut Lahdessa Pelicansin mukana koko syksyn, ja häntä ollaan oltu jo liittämässä pätkäsopimuksella joukkueeseen. 

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoi MTV Urheilulle, että Laschin kanssa oli sovittu harjoittelusta joukkueen kanssa vielä kuluva viikko. 

– Jos hän olisi jäämässä Lahteen, niin sopimus olisi syntynyt jo. Hän on sen tason pelaaja, että eiköhän suuntana ole Keski-Eurooppa, Laukkanen totesi ykskantaan. 

– Nyt näyttää silti, että aloitamme sarjan tällä ryhmällä. 

Pelicans aloittaa SM-liigan runkosarjan perjantaina kotiottelulla Vaasan Sportia vastaan. 

Agentti: "Paikan pitää olla oikea"

Yhdysvaltalaisen agentti Patrik Aronsson kertoi MTV Urheilulle, että Laschin tilanne on vielä avoinna. 

– Hän on saanut tarjouksia, mutta kieltäytynyt niistä. Paikan pitää olla oikea. Kaikki on kiinni hänestä itsestään, Aronsson sanoi.  

Lasch on yhdistetty esimerkiksi Sveitsin liigan Geneva-Servetteen ja useisiin ruotsalaisseuroihin. 

– Emme sulje mitään vaihtoehtoja pois tässä vaiheessa. Tilanne on ylipäätään vähän outo tällä hetkellä, Aronsson viittasi koronaviruksen sekoittamiin jääkiekkosarjoihin. 

Lasch, 33, on pelannut kolme huippukautta SHL:n Frölundassa ja kahminut sekä henkilökohtaisia että joukkueen palkintoja. Hän on voittanut kaksi CHL:n mestaruutta putkeen, ja keväälä 2019 irtosi Ruotsin mestaruus. 

Viime kaudella runkosarjassa vikkelä hyökkääjä iski 48 ottelussa yhtä monta pistettä. 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja