Piruetteja legendaarisella Porsche-mallilla – "Mä olisin voittanut Monte Carlon tällä"

Teknavin kevätkauden viidennessä jaksossa (ke 8.4. klo 22.40 MTV3) laitetaan kuntoon kodin äänentoisto, selvitetään näyttelijä Ville Myllyrinteen ajotaidot ja tanssahdellaan 560-hevosvoimaisella Porschella.

Porsche 911 Turbo on automaailman legenda kuten on myös Teknavin koeajaja Markku Alén. Kaksikon kohtaamisessa on havaittavissa aitoa riemua, kun rallilegenda pyörittelee 560-hevosvoimaista superautoa Levin Rally Centerin testiradoilla.

– Mä olisin voittanut Monte Carlo -rallin tällä 45 vuotta sitten, Alén veistelee hallitussa nelipyöräluisussa.

Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on toinen varttuneeseen ikään ehtinyt automalli. Risto selvittää, kuinka onnistunut on turbomoottorin voimanpesäkseen saanut uusi Opel Corsa.

Ville Myllyrinteen auto on susi lampaiden vaatteissa. Muun muassa tämä ja paljon muuta selviää, kun Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio lähtee ajelulle näyttelijän menopelillä.

Langattomuus on päivän sana äänentoistossa. Teknavin elektroniikkatoimittajan Pauli Reinikaisen vinkeillä laitat kodin kaiutinasiat kuntoon, oli sitten kyseessä yksiö tai isompi lukaali.

Teknavin yhdeksäs kausi esitetään 11.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinnat MTV3:lla torstain ja sunnuntain myöhäisilloissa sekä Subilla lauantaisin klo 11.00.

Lue myös:

    Uusimmat