Pirkko Mannola kärsii sitkeästä flunssasta – "Olen ollut kaksi viikkoa pedissä"

Vuoden 1948 Miss Suomi Pirkko Mannola antoi haastattelun, vaikka hän ei 

Uuden rakkauden jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbista, 80, elämäänsä viime vuonna löytänyt Pirkko Mannola, 77, saapui yksin Akoya Oy:n näyttelytilan viisivuotisnäyttelyn avajaisiin Helsingin Kaivopuistossa.

– Voimmeko mennä sivummalle puhumaan? Olen kärsinyt viime viikot sitkeästä flunssasta ja ääneni on mennyt lähes täysin, Mannola kertoo MTV.fille haastattelun aluksi.

– Olen ollut kaksi viikkoa lähes täysin pedissä. Kävimme tosin viime viikonloppuna Lapissa esiintymässä. Huomenna meillä on vielä konsertti Supernaisten kanssa Turun Konserttitalossa.

Supernaiset on Mannolan, Marjatta Leppäsen ja Vieno Kekkosen muodostama kolmikko, joka esiintyy talven ja kevään aikana ympäri Suomea.

– Lentsu on iskenyt suoraan äänihuuliin. Tällainen puheensorinan päälle puhuminen on kaikista pahinta. Lähden kohta kotiin säästelemään ääntäni. Onneksi ääni kulkee edes jotenkin.

Mannola nauttii esiintymisestä edelleen.

– Työt eivät lopu, mikä on aivan ihanaa. Tulevaisuudessa edessä on mahdollinen teatteriprojekti, hän kertoo.

– Ikä tuo esiintymiseen oman perspektiivinsä. Me laulamme Marjatan ja Vienon kanssa musiikkia 1950- ja 60-luvuilta. Sitä musiikkia kuulee niin vähän radiossa, että ihmiset saapuvat konsertteihimme kuulemaan niitä lauluja.

Uuden onnen rakkausrintamalla löytänyt Pirkko Mannola jäi leskeksi vuonna 2009, kun rakastettu näyttelijä-ohjaaja Åke Lindman menehtyi. 

Mannola kertoi viime lokakuussa MTV.fille Åke ja Minä -kirjan julkaisutilaisuudessa, että arki alkaa hiljalleen sujua ilman Åkea.

– Minulla on seuranani mäyräkoira Vili, joka pitää minut liikkeellä. Minulla on paljon ystäviä, teen töitä ja liikun paljon. Jos olisin kotona ja surisin, katselisin vanhoja valokuvia ja lukisin päiväkirjoja, eihän siitä selviäisi, Mannola kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat